Родни звезди ще търсят новата мис Мерилин във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:54 / 26.07.2011
1171
Калин Врачански и Биг Ша ще избират финалистките от Варна за националния конкурс за красота и талант "Мис Мерилин". Участие в звездното жури в морската столица ще вземат певицата и писателка Ваня Щерева, както и чаровната Диляна Попова. Кастингът търси чаровни и талантливи варненки и ще се проведе на 30 юли от 11:00 часа в Playground, ет. 4. Специални награди са подготвили организаторите за всички красавици от Варна, класирали се за националния кастинг.

Участието в "Мис Мерилин" протича в няколко етапа, които включват представяне на момичетата и разговор на претендентките с журито. Задължителен елемент от участието на всяка претендентка е демонстрацията на артистични умения. В каква роля да се превъплъти участничката решава журито, което задава сценария на артистичната задача за всяко момиче. В ролята на вдъхновителка на претендентките ще влезе Супер Бианка, която ще им помогне с идеи как да се справят по-лесно с артистичните задачи.

Чисто нов автомобил е наградата, която ще грабне победителката от нацоналния конкурс "Мис Мерилин" и тази година. Много приятни изненади и интересни срещи с родни знаменитости очакват финалистките в бляскавия конкурс.
Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната "Мис Мерилин" 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.

Тазгодишното издание на кокурса е най-мащабното, провеждано досега. 11 са градовете, в които ще се търси най-близкия до съвременния образ на иконата Мерилин. Кастингите ще продължат през цялото лято, а победителката ще бъде избрана на финален конкурс през октомври.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция
Мария Василева: Изложбата на Константин Златев "Peace by peace" и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).