Рокът огласи Морската градина чрез група "Сигнал"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:32 / 15.07.2013
777
Над 50 мотора ескортираха група "Сигнал" до парадния вход на Летния театър, където снощи се състоя концертът на групата, част от турнето по случай 35-годишнината от създаването й.

Рокаджиите повдигнаха адреналина на публиката още преди началото на концерта, появявайки се неочаквано с мощните возила. Минути след това, под бурните аплодисменти и скандирания от публиката, групата огласи Морската градина със 100% рок.

Феновете, сред които деца на 4 години до възрастни хора на 65, припяваха в синхрон едни от най-обичаните песни на рок групата. "Сигнал" напуснаха сцената, след като бяха изкарани два пъти на бис.

В началото на 90-те Данчо Караджов е мислил да се откаже от музиката, сподели пред Дарик фронтменът на една от най-обичаните български групи.

"Тогава в България нищо не се случваше. Един ден, случайно, пуснаха едно наше парче по радиото и даже си спомням песента - "Скъп спомен мой", когато скочих и усилих радиото докрай. В този момент съпругата ми влезе в хола и каза: "Ти ли искаш да се отказваш?! Ти нищо друго не можеш да правиш по-добре!", разказа Караджов минути след края на концерта във Варна.

По време на голямото си турне "Сигнал" ще изнесат над 57 концерта у нас и в Европа. На 27 ноември в зала "Арена Армеец" в София неостаряващите рокаджии очакват своите фенове за големия финален концерт от турнето, на който ще се разиграе томбола за спечелването на китара "Фендер" и уникален поръчков мотоциклет Custom Bike Ducati Bulgari - единствен в света с цветовете на българския флаг.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция
Мария Василева: Изложбата на Константин Златев "Peace by peace" и...
Ако сте родени през есента ви очакват дълголетие и академични вис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).