Румънеца и Енчев с атрактивно шоу в Мол Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:19 / 19.01.2012
1050
Най-популярният хип-хоп дует в България - Румънеца и Енчев гостуват с атрактивно шоу утре, 20 януари, в търговско-развлекателен център Мол Варна. За своите фенове в морския град изпълнителите са подготвили специална програма, в която ще се изявят N.A.S.O и Мариета.

С проекта си Crazy Acoustic Румънеца и Енчев ще се представят пред варненската публика в една по-различна от традиционната за хип-хоп музиката светлина. В рамките концерта те ще изпълнят както авторски песни в акустичен вариант, така и кавър версии на популярни световни хитове.

Началото на Crazy Acoustic Show е от 20 часа, утре, 20 януари, на трети етаж в търговския център.

Петъчните зимни вечери в Мол Варна се утвърждават като една от най-активните зони в града за провеждане на развлекателни програми с вход свободен. От началото на месец януари на сцената в центъра бяха организирани няколко големи събития, сред които концерт на Рафи, победител в X Factor, руска вечер по случай посрещането на руската нова година, както и други специализирани активности, насочени към децата и семействата.

На 27 януари предстои среща с една от най-изявените български астроложки Марияна Добранова, по време на която присъстващите гости ще имат възможност да се запознаят с любопитна астро информация, прогнози и съвети как да планират важните си лични събития през новата година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Проф. Рачев каза какво време ни очаква до края на месеца
DJ Marten за "Луда по тебе" и Джокович: Оказа ce, че се намирам н...
Какво ще е времето днес?
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).