Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Русокосата фурия от "Игри на волата": Нямам търпение, направо настръхвам
Автор: Екип Varna24.bg 10:41 / 25.05.2024Коментари (0)2355
©
Русокосата фурия Денислава от "Игри на волята“ няма търпение да отиде и да гледа филма "Гунди – легенда за любовта“, а компания в залата ще й прави нейният дядо Стефан Стайков-Заека, който е от легендите на сините.

"Няколко пъти изгледах трейлъра и направо настръхвам. Нямам търпение, сигурна съм, че кината ще гръмнат. Много ми е еуфорично за този филм и нямам търпение да го гледам. Ще бъде много интересно. Спорт, любов – смятам, че ще бъде един страхотен филм. За набори на дядо ми ще бъде много мило. Надявам се по-младите и децата да го гледат, за да се замислят върху някои неща. Дано няма вражда и вярвам, че всички ще го гледат“, сподели Денислава пред екипа на "МачКаст“.

Тайланд

Наскоро Дени посети Тайланд, където каза, че е успяла да си почине. Имала е нужда да се откъсне от родината, след като психически се изморила след Игрите, а тази година води успешно и подкаста на "Един за друг“. "Когато ми пуснаха предложението да бъда водеща, мислех, че се бъзикат. Обичам да се впускам в приключения надолу с главата. Поемам рискове, без да мисля много какви ще са последствията. Исках много да видя какво е от другата страна. Много съм социална, обичам да си говоря с хората и се радвам, че приех това предизвикателство. В моите очи не се справих перфектно, но от опита, който придобих, няма по-хубаво. Дадох си сметка колко е трудно. Имах моменти, в които бях плаха, трудно е да контролираш разговора с участниците, за да не е скучно за зрителите. Имам много какво да уча, но съм щастлива, че се опитах“.

Контакт

Дени споделя, че не поддържа контакт с много от участниците от Игрите. "Хората, с които продължавам да поддържам контакт, са Никол, Дунев, Марто също. Чувам се с Мастагарков, Крум, но има хора, които съвсем ги отсвирих. Самата аз не искам да поддържам контакт с тях. Стават някакви неща във времето и нещата се разпръскват. Не поддържам никакъв контакт с Румен, Мудева, а честно казано не изгарям от желание да поддържам контакт с тях“. За Рълев споделя, че са в нормални отношения. "С него, като се видим, се поздравяваме. Не се чуваме редовно, но когато се видим, не се подминаваме“.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: