Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Само във Varna24.bg: Мистикът Божидар Караджов за 29 февруари и бъдещето
Автор: Димитър Щерев 08:26 / 29.02.2024Коментари (1)6357
©
29 февруари е портал към трансформацията, която настъпва с тази година. Това заяви ексклузивно за Varna24.bg известният ясновидец Божидар Караджов, който е единствения българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци на нашето съвремие. Винаги е познавал резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. др. Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования.

Всеки човек има своя собствена история на живота на планетата, свое собствено отношение към вселенските задачи и свое собствено уникално качество на любовта в себе си и затова всеки прави своя преход индивидуално - това е неговият собствен процес.

Изминалата година на преход на планетата Земя беше белязана за промяна във философията на човека и пространството около него за промени през 2024 г.

Така тази година всеки човек ще претърпи корекция на светогледа си, никой няма да остане такъв, какъвто си представя в момента. Дори духовните ценности претърпяват промени, защото не съответстват на енергиите на времето, обяснява мистикът Божидар Караджов.

Навлязохме в период на разрушаване на старите правила. Животът през 2024 г. ще е ярък, пълен с цветове и събития, които често нямат логика. Това е като карнавал, когато някой слага нова маска, някой се пробва в нова роля, а някой слиза от сцената и се отдава на друго занимание, обяснява пророкът. Гъвкавостта на мисленето и действието, чистотата на мислите и интуитивният избор на маршрут ,са основните помощници за всички през цялата година, категоричен е той.

През 2024 г. се появява едно преди невидимо, подготвено на финия план, но сега видимо разслоение на обществото на ниво чувство със сърцето. Материалният план е изместен на второ място по важност. Но въпреки целия хаос от енергии, всичко, което се случва през 2024 г., се стреми да намали енергийния дисбаланс на планетата Земя.

Правилата на играта се променят през февруари – март 2024 г. Новият енергиен обмен има предимно градивни значения и се определя в състояния на сътворение, тоест създаване на нещо ново, създаване на онази новост, която е определена за всяка душа в нейните състояния на развитие, в нейните цели. Всяка промяна започва със съзнанието, категоричен е ясновидецът Божидар Караджов и допълва: Любовта управлява света! Излъчвайте любов и бъдете обичани!

Чисто конкретно, извън сферата на общовселенския спектър, пророкът заявява, че много природни бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко земетресения ще се появят в средиземноморския регион, които ще засегнат Гърция и Северна Африка. 2024 година ще е по-дъждовна, в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември.

В началото на годината той предсказа за земетресение в района на Благоевград. Онзиден - на 24-ти февруари такова люшна там. Трусът бе със сила от 3,2 степен и е усетен в 19,09 часа в район на областния център и Симитли.

Ранни майски пожари ще бележат 2024 г. Причината ще е човешка небрежност, вижда още Караджов.

Летният период у нас няма да е по-горещ в сравнение с 2023 година. Топлинни рекорди ще има но е ни у нас. Такива ще бъдат отчетени в Италия, Франция, и един много далечен географски регион от нас - Аляска.

Силни магнитни бури ще тормозят хората през 2024 г. През годината ще има 3 периода със сривове в мрежата - интернет и телефония, но те ще бъдат в световен мащаб.

Правителството, както съм казвал, няма да изкара пълен мандат. При ротацията ще има сменени министри. В политически план след средата на година ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии, заяви Караджов. Предсрочни избори ще има, като те ще са до средата на 2025 година.

Той е категоричен, че България е силна енергийна зона. Всемирът пази страната ни. Генът на българина е много по-устойчив.

Ние все още не сме обследвали всичко в природата, много неща са скрити за науката. Тя открива нещо и бърза да го приложи, без да има данни, как то ще се отрази на бъдещите поколения. Това е вредно. От тук произтича, че съвременните, модерни технологии, къде бавно, къде бързо ни превземат. Ставаме зависими от тях. Те променят психиката ни, но разболяват и физиката ни. Учените мълчат, защото нямат пълна информация за последствията. Това е по-страшно от пандемия, по-страшно от война, категоричен е известния мистик Божидар Караджов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.02.2024 г.
0
 
 
Голям гадател всичко ще познае и така до пенсия.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Водна криза
Сътресения в БСП и избор на нов председател
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: