Само жената на президента може да си позволи тези обувки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:27 / 06.10.2023
1717
Президентът Румен Радев и съпругата му Деси Радева са били специални гости на откриването на новия 5-звезден винен хотел "L’Ambassade de Katarzyna“ край Свиленград.На събитието се събрали над 350 отбрани гости, сред които бизнесмени, политици и светски персони.

Държавният глава и първата дама пристигнали последни със служебната лимузина и ескорт охранители от НСО. Високите гости били посрещнати от собствениците и преминали по червения килим с тях. Мерцедесът на Радев паркирал буквално върху килима, споделят очевидци, пишат от в. "Стандарт".

За помпозното тържество президентшата се появила с рокля на Дона Карън и черни елегантни обувки на един от най-известните световни дизайнери Маноло Бланик, прочул се покрай хитовия сериал "Сексът и градът“.

От онлайн магазина на дизайнера се вижда, че обувките на Радева са от новата колекция, а цената им надхвърля 1000 долара.

Преди приема първата дама посетила и любимия си салон за красота, за да й направят професионален сешоар и маникюр в  страстно червено.

Не се знае зали президентската двойка е останала да нощува в хотела, в който обикновена двойна стая струва 509 лева. Президентският апартамент се дава срещу 980 лева на нощ.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).