Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Седемзвезден апартамент в Златните, нощувката - 5555 лева
Автор: Екип Varna24.bg 11:38 / 20.02.2009Коментари (0)1132

(c) Presscenter.bg
Ако Барак Обама дойде на Златни пясъци, ще се чувства като у дома си, защото ще отседне в „Белия дом" (The white house). По лукс, обслужване и степен на сигурност седемзвездният апартамент на 10-ия етаж на хотел „Астера" не отстъпва на жилището на щатския държавен глава. В това вече са се убедили президентът на Татарстан и голяма част от крупните български бизнесмени. Цената от 5555 лева за нощувка едва ли ще стресне родните богаташи, убедени са от веригата А-hotels, в която влизат „Астера" и „Азалия".

„Белия дом" е първият апартамент от специално разработени във високия клас туристически продукти под марката A-Suites. Името е препратка към дома на щатския президент, защото мястото е ексклузивно като услуги и интериор, така и защото апартаментът е бял, обясни Петра Димитрова, мениджър PR и реклама.

Събитието съвпада с 5-годишнината на хотелите „Астера" и „Азалия". Концепцията - бутикови луксозни апартаменти, които се помещават във висококатегорийни хотели като „Астера". Стилен декор и изключително много ексклузивни услуги, конкуриращи световните хотели в този сегмент. „Отсядайки в тях, всяко ваше желание и нужда ще бъдат задоволени още преди да сте пристигнали", обещават от хотела.

„Белия дом" е разположен на площ от 400 кв. м - просторна, дневна и две спални, 150 квадратни метра тераси с джакузи, самостоятелни помещения за придружаващия персонал. Апартаментът е изцяло оборудван с аудио-визуална техника и телефони „Банг и Олуфсен". Бизнес кът с лаптоп, високоскоростен безжичен интернет, директна телефонна линия, факс, скенер и копир ще улеснят изпълнението на бизнес ангажименти.

Американският стил се усеща навсякъде в Белия апартамент. В антрето ви посреща фотография, събрала на едно място великите индиански вождове. Над спалнята виси огромна снимка, представяща кастинг за мис САЩ от средата на миналия век.

В цената е включено обслужване от гувернантка, SPA процедури, бутилка „Дом Периньон", лимузина с шофьор, сейф, закуски, персонализирана кухня, минибар, плодове, орхидеи, меню за румсървис.

Ако не сте планирали пътуванията си, икономът, който е на 24-часово разположение, може да се погрижи за самолетен чартър с бизнес самолет BAE RJ - 70 и до всяка точка на света или превоз с хеликоптер. На летището ще ви чака лимузина „Майбах" с личен шофьор. А ако поръчате хеликоптер, ще спестите време и ще избегнете градския трафик. С него ще кацнете точно под вашия апартамент на покрива на хотела, където е разположена хеликоптерна площадка. Естествено, ВИП гостите ползват VIP check-in и Check-Out, което гарантира анонимност.

Освен „Майбах" на разположение на богаташите е и брониран „Мерцедес S клас". Нивото на бронировка е най-високата 7 степен. Издържа на директен изстрел с гранатомет. В колата има самостоятелна система за вкарване на свеж въздух в случай на химическа атака. За сигурността на гостите е предвидена възможността по всяко време да бъдат защитени от 10 специално обучени охранители.

 

Източник: в. "Народно дело"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Български тенис
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отношенията София-Скопие
Отбелязване на Деня на Независимостта
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: