Шеф Силвена Роу: Яжте фасул, орехи, черен шоколад, боровинки и няма да ви трябва доктор

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
22:06 / 28.08.2023
2560
"Сега съм в Швейцария и съм заобиколена от най-скъпите храни, но всеки ден ям боб фасул. Направила съм си и туршия, това ям аз. Ако се храним с правилните храни, на нас няма да ни трябва доктор". В това е сигурна шеф Силвена Роу, която отдели време в натоварената си програма за Надя Брайт и предаването "Животът на Фокус" в ефира на Радио "Фокус".

"Хората имат доста сходна ДНК и едно обобщително като храна, с което трябва да се хранят. Истината е, че повечето хора не се хранят здравословно и ядат бърза, обработена храна, пълна със съставки, които не са полезни. Българите, които имат контакт с мен, разбират, че когато ти се храниш правилно и с точните храни, ти храниш и своето клетъчно здраве. Така не само имаш по-хубаво тяло, по-чисти и здрави органи, но ти имаш и много по-добро психическо здраве", убедена е световноизвестната шеф Роу, която в момента е в швейцарския курорт Сейнт Мориц и оптимизира храненето на над 800 души от 32 държави.

Роу, която контактува с над милион души в социалните мрежи, е категорична, че в голямата си част и дори на моменти българинът да се увлича по голямото предлагане в търговската мрежа и ресторантите за бързо хранене, той знае и помни как трябва да се храни.

"В България ние помним как сме се хранили. Каквото и да говорим, по времето на комунизма ние нямахме такива боклуци, с които да се храним, нямахме такива обработени храни. Не съм прокомунистически настроена в никакъв случай, но помня, че се радвахме на чисто, просто, балканско, българско хранене. Преди четири години, когато си дойдох в България за повече време, видях по улиците много хора, които са затлъстели. Но все пак българинът помни. От която и генерация да си, ти помниш", казва Силвена Роу.

"Ако българинът разбере, че чистото, здравословното хранене ти дава чиста психика и хубав, здрав мозък, който те кара да печелиш ден след ден, той ще спечели. В момента съм в Швейцария и съм заобиколена от най-скъпите храни и всеки ден ям боб фасул. Направила съм си и туршия в заведението, това ям аз. Ако се храним с правилните храни, на нас няма да ни трябва доктор. Докторите ги обичам и уважавам, но нека да ги щадим хората. Трябва да ядем храна за мозъка и ума. Полезни са орехът, черният шоколад, авокадото, сините боровинки. Месото, което ядете, трябва да е от много чист източник. Иначе е пълно с хормони, антибиотици и съмнителни съставки, които влизат в тялото. И после хората се чудят защо има толкова много рак, особено при тридесет и пет, четиридесетгодишните", казва Силвена Роу.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Празник е! Какво не бива да правите днес
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Изненада: Скандална варненка напусна "Биг Брадър" преди елиминаци...
Как да приготвим гурме ястия с наличното в хладилника
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
"Луната на ловеца" изгря таза вечер


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).