Шеметно начало и инфарктен фотофиниш определи победителя в първия епизод на "Островът на 100-те гривни"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:31 / 17.09.2024
1313
30 българи от четири различни поколения, всеки със свой характер, житейски опит и желания, заживяват заедно на напълно безлюден остров. На китките на всеки от тях има по три гривни, като всяка е на стойност 3000 лева.

Макар в началото всички да имат равен брой гривни, в един момент едни ще стават богати, а други - бедни. Когато заспиват, ще имат 9000 лв. като възглавница от гривните си. А колкото повече гривни съберат на ръката си, толкова по-богати и влиятелни ще стават.  

Участниците в "Островът на стоте гривни“ се разделят на три лагера. Те сами избират как да се разделят и с кого да заживеят.

Най-бързо се сформира отбор около търговеца Дзами. Той лесно привлича в един лагер общо 10 души, които са сред най-силните физически.

Най-многоброен е "Лагер 2", в който са събрани общо 12 играчи. След 24 часа само техният лагер все още беше неорганизиран, хаотичен и без огън.

Дзами и Яна бяха двамата, които е скараха за провизии. Според търговеца Яна е взела от техните вещи. Нейното мнение е, че вещите са били оставени на плажа и затова са ничии. Впоследствие обаче Дзами успя да си върне някои от провизиите. А в един от кокосовите орехи, за който двамата се караха, се оказа и заветната златна гривна. Дзами нарече това карма.

В лагер 3 жените носиха голяма част от тежките предмети. "Мисля, че ми порасна мустак. Най-вероятно ще сме мъжете в нашето семейство“ – сподели Мая.

Оформят се и лагери на младите и старите кучета. Дали ще избухне скандал между тях – само времето ще покаже?

Въртенето на диск с 91 сектора определи кой ще поеме контрола и ще номинира. И това беше участникът с гривна номер 21. Носи я момиче, преборило се с анорексията, след като е тежала едва 30 кг и се е хранила само със сонда.

Първата нощ под звездите се оказва трудна за много участници. Комарите и хъркането са един от най-големите проблеми.

Приятелството между четирима от участниците е една от причините Ванеса да ги номинира. Те се познават още преди предаването. Свързва ги любовта към спорта и техен общ познат – Сами Хосни, известен с участието си във "Фермата“.

След изключително напрегната игра с редене на каменни кубчета, победителят трябваше да бъде определен с фотофиниш. Кирил и Георги я завършиха почти едновременни. Кирил обеща първата битка да е в чест на починалия му баща.

"Но явно ще е втората“ – през сълзи сподели участникът, след като фотофинишът определи Георги за победител.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1518):
19.09.2024 Ергенка се показа бременна
19.09.2024 Деси Слава горда баба на внучка на 5 месеца
19.09.2024 Мелания Тръмп застана гордо зад голите си снимки
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
Още новини от Любопитни новини:
Нова "мистериозна заплаха" нападна Европа
Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).