Шведската ню-уейв банда LOWE забива днес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:00 / 18.02.2011
800
Шведската ню-уейв банда LOWE ще започне европейското си турне в подкрепа на новия албум Evolver с три дати в България. На 18 февруари групата ще забие във Варна - Club Vintage 33 /ex Ирландски бар, х-л Черно Море/. На 19 феврури /събота/, шведското трио ще разтърси клуб Петното на Роршах в Пловдив. Последната българска дата на LOWE e на 20 февруари /неделя/ в клуб Строежа, след който бандата ще замине за следващата си дата в Истанбул.

Билети за събитието могат да бъдат закупени предварително на цена от 7 лв. в мрежата на Ticketstream.bg. Броят на билетите е ограничен!

Група LOWE е сформирана през 2002 г. от Лео Джосефсон (вокали, китари) и Рикард Гунарсон (бас). Тяхната музика вече получи национално и международно признание. Lowe са печелили Годишните награди на Скандинавските награди за алтернативна музика 2005 и също са били единствената банда, номинирана в 3 категории - Пробив на Годината, Най-добра песен и Най-добър албум. Тяхната музика може да бъде описана, като емоционален поп, смесен с електронни елементи. Техните първи сингли The Vanishing, Ahead Of Our Time и Hear Me Out бързо им създадват репутацията на новата надежда на шведския поп. Бандата е сравнявана с такива артисти, като Depeche Mode, New Order, Keane и A-ha.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След 20 години те отново са заедно
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).