Сигнал за дрогиран гост на хотела, разговори за тежестта на славата, счупен телевизор в стаята на Лиъм Пейн: Подробности около смъртта на звездата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:36
260
Повече от час след залез слънце в Буенос Айрес в сряда червен ван се приближи до страничната врата на четиризвездния хотел CasaSur Palermo, за да изнесе тялото на бившия член на групата One Direction Лиъм Пейн от помещенията.

31-годишният Пейн почина по-рано през деня, след като падна от третия етаж на хотела, според изявление на полицията в Буенос Айрес. Когато фенове започнаха да се събират пред хотела, организирайки бдение за популярния музикант, обстоятелствата около смъртта му все още бяха неясни.

Персоналът на хотела е поискал спешна полицейска помощ малко преди Пейн да падне, според обаждане до 911, получено от местния филиал на CNN Todo Noticias. "Имаме гост, който е натъпкан с наркотици и алкохол“, каза управителят на хотела при обаждането. "Той разбива нещата. Той разкъсва цялата стая на парчета.

Управителят каза, че имат нужда от "някой да бъде изпратен при нас спешно“, тъй като персоналът не знае "дали животът на госта е изложен на риск“.

Персоналът на хотела не може да влезе в стаята, където гостът е отседнал "от два или три дни", каза управителят на обаждането.

Пабло Поликикио, директор по комуникациите на Министерството на сигурността на Буенос Айрес, каза в изявление за Асошиейтед прес, че Пейн "е скочил от балкона на стаята си“. Полицията се втурна към хотела в отговор на спешно обаждане малко след 17:00 часа местно време, каза той, предупреждавайки за "агресивен мъж, който може да е под въздействието на наркотици или алкохол“.

Снимки от хотелската стая на Пейн, разпространени от полицията в Буенос Айрес, показват счупен телевизор. Властите в момента разследват обстоятелствата около смъртта му и провеждат аутопсия, каза Алберто Кресченти, ръководител на държавната система за спешна медицинска помощ, пред Todo Noticias.

С тълпи от зяпачи и преса, събрани на улицата пред хотела, микробус на пожарната, паркиран възможно най-близо до изходната врата, изглежда, за да попречи на другите да видят сцената, докато реагиращите работят. След смъртта Пейн получи уединение, каквото рядко му се даваше приживе.

Феновете поставят свещи пред хотела, където Лиъм Пейн, бивш член на One Direction, беше открит мъртъв, в Буенос Айрес, Аржентина, в сряда. 

One Direction бяха събрани от продуцента Саймън Коуъл, след като откри Пейн и четирима други талантливи млади мъже – Хари Стайлс, Зейн Малик, Луис Томлинсън и Найл Хоран – на прослушване за британската версия на "The X-Factor“. Поотделно те не бяха достатъчно добри, помисл си Коуел.

Заедно се оказа, че са сензация.

Наричани 1D от техните фенове, те се превърнаха в глобален феномен като първата група, чиито първи четири албума дебютираха под номер 1 в Billboard 200 . Тяхната масивна фенбаза, наречена Directioners, изстреля поп групата до повече от 50 милиона продадени записа, преди членовете да се разделят, за да започнат солова кариера. Те бяха известни с песни като "What Makes You Beautiful“, "Best Song Ever“ и "Story of My Life“.

Пейн е говорил преди за умствената тежест на славата.

"Не мисля, че се боря в смисъла на това, което естествено бихте си помислили, когато вървя по улицата с всеки, който ме спира“, каза той пред Esquire Middle East през 2019 г. "Искам да кажа, понякога се случва, но най-вече психически се бориш с това. Това е да се подготвиш и винаги да знаеш, че може да те снимат."

Малик беше първият, който напусна групата през 2015 г. Останалите го последваха.

CNN се свърза с бившите колеги на Пейн и Коуъл за коментар. Към четвъртък сутринта никой не е направил публично изявление.

В часовете след новината за смъртта му се изсипаха почит от хора, които познаваха Пейн от началото на тийнейджърската му слава.

"Спомням си го като 14-годишен, когато се яви на прослушване в X Factor и ни взриви, пеейки Синатра“, написа бившият водещ на "X-Factor“ Дермът О'Лиъри в Instagram, споделяйки снимка на себе си и младата Пейн на сцената. "Той просто обичаше да пее. Той винаги беше радост, имаше време за всички, учтив, благодарен и винаги беше смирен.

Ан Туист, майката на бившия колега от групата Стайлс, публикува емотикони с разбито сърце в Instagram, като написа: "Просто момче…“

Феновете в социалните медии изразиха своя шок и скръб от загубата на това, което мнозина описаха като емблематична фигура в младостта си – припомняйки си годините като ревностни фенове.

"(One Direction) означаваше много за мен, защото бях на етап (от живота си), когато исках да стана част от нещо по-голямо, а One Direction и да бъда Directioner беше това за мен“, каза Ямила Закариас, 25-годишна -годишен фен на бдението пред хотела на Пейн в Буенос Айрес.

Зад нея скърбящи фенове запалиха свещи и изпяха песента на One Direction "Infinity“.

Колеги артисти също изразиха своята скръб и съболезнования, включително продуцента Zedd и певеца и текстописец Charlie Puth.

"В момента съм в шок“, написа Пут в Instagram. "Лиам винаги е бил толкова мил с мен. Той беше един от първите големи артисти, с които трябваше да работя. Не мога да повярвам, че го няма."

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Хванаха Алла Пугачова с антики за 20 милиона долара, опитвала се ...
Срещу 5-6 лева днес, ще имате ароматен и зелен копър цяла зима
Семейството на Лиъм Пейн с първо изявление след смъртта му
Защо е толкова важно да следим холестерола и може ли високите сто...
Извънредна ситуация в "Биг Брадър"
Приятелката на Лиъм Пейн си е тръгнала от Аржентина няколко дни п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).