Силвена Роу: Отвсякъде ме тъпчат. Мъжете искат да съм на тяхното ниво, но да не използвам техните способи

Автор: ИА Фокус
Коментари (5)
11:18
1072
Кулинарната сцена я познава като виртуозен шеф, но зад славата и блясъка на Силвена Роу се крие история на сълзи, страст и несломима амбиция.

"Не съм суеверна, не вярвам, че някой ще ме урочаса", посочи Силвена Роу, преди да разкаже едни от най-личните си истории. "Аз бях едно от най-красивите момичета в Пловдив. Баща ми беше може би най-ерудираният, най-колоритният красив мъж. Обличаше се в розово, оранжево. По времето на комунизма беше трън в очите. Майка ми, която е реставратор, ми шиеше всички дрехи. Аз се носех в копринажи, в хубави ризи", спомни си тя.

"Мъчно ми е за сестра ми, защото малката ми сестра видя как баща ми си отива. Но баща ми е в мен - аз много приличам на него", разкри Роу пред NOVA.

Силвена Роу разказва, как след като се омъжва, си тръгва от красивия Пловдив и заминава за Великобритания. Там хората са "леко намръщени и безумно студени". "Никой не ме забелязва там, никой не ме гледа", посочи Роу. 

"Запознах се с Петър Увалиев в Челси и ходех да го виждам. Водеше ме всеки ден в ресторанти, а аз слушах историите на този интересен и красив български аристократ. Той видя, че аз съм там с причина. Почнах да ходя да си правя косата в Harrods за тогавашните 90 лири, еквивалентни на 500 сегашни", сподели тя. Тя разказа и за лошата страна на живота ѝ в Лондон: "Започнах да работя в Balkan Holidays. Там един от директорите ми се показа гол. Аз бях млада, наивна. Избутах го и казах на мъжа ми - щеше да му счупи главата". Роу обобщи: "Лондон ме научи на маниер."

"Като жена в мъжка среда отвсякъде ме тъпчат. Мъжете искат да съм на тяхното ниво, но да не използвам техните способи", заяви кулинарният виртуоз.

Виж коментарите (5)

Още по темата (1672):
29.09.2024 Историческа промяна в "Стани богат"
29.09.2024 Радина Кърджилова иска дете от новия си мъж
29.09.2024 Нов скандал разтресе "Тоника"
29.09.2024 Участник в риалити e в центъра на мега скандал, след като продаде на британци платформата "Школо"
29.09.2024 Бившата жена на Павел обяви война на Преслава
29.09.2024 "Барбитата" отпаднаха от "Бягство към победата"
Още новини от Любопитни новини:
Участник в риалити e в центъра на мега скандал, след като продаде...
Бившата жена на Павел обяви война на Преслава
Драстичен скок в цените на почивките в Турция
"Барбитата" отпаднаха от "Бягство към победата"
Това красиво цвете има много приложения – лекува тревожност, изгл...
Представителите на една зодия през целия почивен ден няма да се о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).