Скандалът с Пи Диди накара Аштън Къчър и Мила Кунис да желаят да напуснат САЩ? 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:25
437
Аштън Къчър и Мила Кунис отново се оказаха в центъра на скандал. Този път причината е връзката на актьора с Шон "Пи Диди“ Комбс.

Драмата ги кара да забързат плановете си да се отдалечат от Холивуд и вместо това да изградят нов живот в Европа, казва източник ексклузивно пред In Touch, цитиран от "Телеграф". 

"Аштън е толкова раздразнен, че отново е влачен през калта заради миналите си връзки“, казва вътрешният човек. "Първо беше Дани Мастерсън, а сега е Диди и това го убеди, че има много по-добри места за живеене от Холивуд. Според него в този момент Лос Анджелис е просто помийна яма“, добавя източникът.

Двойката – която се срещна на снимачната площадка на шоуто "Шеметни години“ в края на 90-те – прекара лятото си в Европа и дори заведе децата си на две вечери от турнето Eras на Тейлър Суифт на лондонския стадион "Уембли“ през юни. "Те си прекараха толкова страхотно в Европа и в много отношения идеята да се преместят там е начело на списъка им в момента, защото смятат, че това би било страхотно място за живеене и отглеждане на децата им с много по-здрав начин на живот. Единственото нещо, което ги спира да направят този ход, е работата, защото те все още имат много бизнес интереси в САЩ“, добавя още източникът.

Ако двойката реши, че международен ход е твърде драстичен за семейството им, 46-годишният Аштън се насочва към друго място, което да нарече дом. "Северна Калифорния е много привлекателна за Аштън, защото той обича да е сред всички технологични предприемачи и това е място, където те могат да дадат на децата си по-нормален живот. Основното е, че те искат да извадят децата от Холивуд и да ги отгледат някъде далеч от цялата повърхностност и злословия“, отбелязва вътрешният човек.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1993):
14.10.2024 Маги Халваджиян: Кремена редовно ме проверяваше дали съм тъп
14.10.2024 По-малката дъщеря на Серина Уилямс е просто възхитителна
14.10.2024 Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес! Енчо Керязов написа: Благодаря ти, че ни даряваш с музиката си!
14.10.2024 Помните ли Хорейшио Кейн? Актьорът, изиграл култовия детектив, се занемари
14.10.2024 Продадоха железния трон от "Игра на тронове" за баснословна сума
14.10.2024 Цитиридис мисли за бебе
Още новини от Любопитни новини:
Скъпоценности на Фердинанд отиват на търг
Световноизвестен цигулар, роден в София, празнува днес! Енчо Керя...
Цената на маслото скочи нагоре
Знаете ли защо има разлика в кръвното на дясната и лявата ръка?
Лора Георгиева роди второто си дете
Борбата свърши: Продадоха за 1,5 милиона долара Железния трон от ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).