Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Славата и стресът не понесоха на родна миска, изглежда измъчена и състарена
Автор: Екип Varna24.bg 23:35 / 07.06.2022Коментари (0)1629
©
Зависимостите към наркотиците съсипаха една от най-красивите ни миски Роси Иванова. Моделката се радваше на шеметна кариера, безкрайно внимание и добри хонорари, осигуряващи й висок стандарт на живот, но залитна към дрогата, която й провали бъдещето, пише "Уикенд“.

Брюнетката прекара известно време в родния си град Русе, където бе изловена от любопитни съграждани, които я щракнаха, докато пазарува зарзават във верига хипермаркети. От фотосите се вижда, че външният й вид никак не е блестящ, напротив – тя изглежда доста състарена и амортизирана, което всички отдават на нездравословния начин на живот, който водеше преди години.

Роси беше красива и успешна, но славата и стресът не й понесоха. Тя потърси отдушник на напрежението в лицето на наркотиците и безпаметните купони до зори, обилно поляти с алкохол и кокаин. Именно те са оказали влияние върху кожата и външния вид на русчуклийката, която изглежда измъчена и сбабичосана. Тя беше зависима от дрогата и дори се твърди, че се е лекувала в комуна в Испания, макар красавицата да отрича пристрастеността си.

Слуховете твърдят, че Роси е залитнала по дрогата заради млад и успешен роден банкер, който от години живеел в САЩ. Любимият й многократно я канел да се премести да живее при него в Ню Йорк, ала Мис България 2005 му отказвала, но не можела да го забрави и от мъка потърсила утеха в алкохола и кокаина.

Роси започнала да изпада в тежки депресии и обикновено не помнела как е изкарала последните дни. Изпускала ангажименти, появявала се със закъснение и тъмни кръгове под очите на снимки. Отслабнала драстично. По това време всички светски клюкари мислеха, че страда от анорексия, но причината за загубата на теглото й всъщност се криела в прекаляването с алкохола и наркотиците и постоянното безсъние, от което страдала.

"Животът й се превърна в ад. Роси не можеше и ден без тези гадости. Промени се, затвори се в себе си, а от усмихнатото и лъчезарно момиче нямаше и следа. Колко пъти приятелите й са й говорили, колко пъти се опитваха да я спрат, да я спасят, но напразно. Роси вече беше пропиляла живота си“, призна преди време позната на манекенката. Истината за бившата "Мис България“ се разчу, когато един ден тя осъмна в болничната стая на столична клиника. Докарали я там по спешност с линейка, защото изгубила съзнание. Имало опасност да изпадне в кома, но съдбата била благосклонна към нея.

Източниците на издават пред вестника, че майката на Роси Иванова също има заслуги за тръгването по лошия път, защото била болезнено амбициозна и непрекъснато тормозела наследницата си с желанието й отрочето да бъде първо и най-добро. Това също допринесло за емоционалната й нестабилност, въпреки кариерата и титлите в модния бранш



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: