След бляскава кариера в Холивуд ще се завърне ли с нов филм известна актриса?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:34 / 08.12.2023
1023
Съвсем скоро малката Радикс ще навърши 4 години. Камерън Диас, която стана майка на 47, обаче няма намерение да се връща към снимките - тя намери щастието си в майчинството.

Според собствените ѝ признания никога не я е привличало да има деца. По-точно се страхувала, че няма да си намери подходящ партньор. Сега тя и 7 години по-младият ѝ съпруг Бенджи Мадън се радват на малката принцеса, за която не е известно как точно се е появила на бял свят - осиновена или родена от сурогатна майка. Двамата не желаят да коментират нищо около детето, за да защитят личния му живот.

Кариерата на Камерън Диас в Холивуд започва почти случайно. През 1994 г., вече като доста известен модел, тя получава роля в комедията “Маската", единствено благодарение на красивия си външен вид. Режисьорът Чък Ръсел все още не знае нищо за драматичния талант на звездата и я кани в проекта, само защото изглежда като Анна Никол Смит. Именно нея той първоначално вижда в тази роля и дори я кани на кастинга, но красавицата не се представя добре, така че той трябва да се откаже от идеята.

Филмът е топло приет от зрителите и критиците, така че кариерата на Камерън рязко излита нагоре. Тя никога не е страдала от липса на роли и е получавала многомилионни хонорари. В миналото актрисата многократно е заявявала в интервюта, че се смята за кариеристка и никога не би пожертвала работата в името на семейството си, но всичко се оказва различно. През януари 2015 г. Диас се венчава за музиканта Бенджи Мадън, китарист и беквокалист на групата Good Charlotte, а в края на 2019 г. се ражда дъщеря им Радикс. Камерън Диас обявява, че спира актьорската си кариера, за да се посвети изцяло на семейството си и оттогава никога не се е връщала на екран. Междувременно вече е ясно, че момиченцето расте истинска красавица, пише "Труд".

Обикновено актрисата избягва да показва Радикс в обществото и не публикува снимките си в социалните мрежи, но наскоро папараци уловиха Камерън с дъщеря ѝ на една от улиците на Монтесито. Актрисата бе придружена от съпруга си.

Някога свободна без деца, сега 51-годишната актриса казва, че майчинството е най-добрата част от живота ѝ. “Обичам да съм майка! Това е най-добрият период. Толкова съм благодарна и щастлива, това е най-доброто нещо, което можеше да се случи и съм толкова щастлива, че преминавам през това с Бенджи. Прекарваме си страхотно", казва Диас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5893):
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
23.06.2024 Антоанет Пепе и Иво Карамански разкриха пола на бебето
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
22.06.2024 Златка Райкова замина за Гърция, но не сама
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Симона Загорова тръгнала по доктори за отслабване още като дете
Юлиана Дончева получи романтично пътешествие за рождения ден
Наум Шопов продава колата, но май завиши цената
Окончателно Бен Афлек напусна Дженифър Лопес
Бившата на Башар Рахал роди от новия си мъж
Геро обиден заради "Скрита самоличност"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).