Сложиха точка. Мария и Валери разделени!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:09 / 16.09.2024
2085
Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени. Мълвата тръгна преди дни, но вече е потвърдена от семейството. И в момента Валери и Мария живеят разделено - той в София, тя в САЩ.

Причина за разлъката между двамата не била конкретна, а по-скоро свързана с хора около тях, които се намесвали във връзката им и я правили неприемлива. Според част от обкръжението на двамата решаващ бил и фактът, че Валери не обича да пътува и мъжествения му характер все повече се съпротивлявал на това да се "мъкне с Мария навсякъде като неин паж".

Григоров имал лични планове за своето развитие и не харесвал това, че трябва да е "като допълнение" към кариерата на изгората си, която вече е със статут на холивудска звезда. Валери не е искал да живее в сяната на любимата си и това е натежало за раздялата им. 

Властната майка на Григоров - шампионката ни по стрелба Мария Гроздева, също се намесвала във връзката им и това създавало напрежение в отношенията между влюбените, твърдят близки. 

Мълвата за раздялата им тръгна преди дни, когато актьорът Андрю Гарфийлд, известен с ролите си в "Спайдърмен", бе уловен в опасна близост с Мария Бакалова. Родната холивудска гордост и звездата бяха засечени на вечеря на която демонстрираха, че изглежда не са само приятели. 

Мария и Гарфийлд бяха засичани и преди време да се хранят на една маса. Репортери отблеязват, че това се случило в Торонто и двамата не се притеснявали да позират пред фоторепортерите заедно. След Торонто младата актриса се връща в Ирландия, където снима новия си филм, а след това лети за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с популярни актьори. Дали с нея ще бъде и Андрю, предстои да видим.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1515):
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Ето как крал Чарлз III трупа многомилионното си богатство
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах показа най-новата
19.09.2024 Водеща на "Преди обед" се появи потресаваща в ефир. Зрители: Гугутка
19.09.2024 Жената на Краси Радков крие три чекмеджета обеци
Още новини от Любопитни новини:
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...
Антибиотичната резистентност се увеличава: Какви са рисковете и л...
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).