Срещу минимум 200 лв. се маскираме за този празник, който с ударна сила приближава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:13 / 03.10.2024
357
Минимум 200 лева струва маскирането за католическия празник Вси Светии за мераклиите да го отбележат в края на октомври, показа проверка на "Телеграф“.

Търговците вече са пуснали украсата за Хелоуин по магазините. Маска от филма Жокера и костюмите на семейство Адамс са хит на пазара тази година. 

За домашни партита се предлагат всевъзможни покривки, пердета, свещи, както и украсени с тикви и орнаменти с черепи различни чашки, чинийки, подноси и друг вид посуда на цени от 5 до 50 лева. 

Вещица 

За празника по традиция се маскират не само децата, но и много възрастни, които организират среднощни партита у дома или по дискотеките.

Голям хит са маските и търсенето им започва още от началото на октомври. Най-евтините тръгват от 4-6 лева и те са предпочитани от децата.

Те могат да се предрешат като Спайдърмен или да надянат маската от филма "Писък“, чиято цена е 4 лева. Като топъл хляб се продават и маска от филма "Жокера“, различни клоуни, всевъзможни вампири, черепи и окървавени зъби.

Преобличането в цял костюм като клоуна от филма "То“ или пък "Семейство Адамс“ излиза на цени до 100 лева.  За възрастните, които са любители на Хелоуин партитата, много търсен е костюмът на Мортиша от семейство Адамс. За да се пременят като нея жените плащат 100 лева, а мъжете дават същата сума за чичо Фестър. 

Котката 

Все по-често хората започнаха да маскират и  домашните си любимци, което се превръща в същинска мода в България. Търговците предлагат множество костюми за кучета и котки.

Четириногият любимец може да бъде пременен като Снежанка или Круела де Вил срещу 80 лева.

Повечето са подходящи за котки или кучета от по-малките породи. Котката може да бъде маскирана като булка вдовица с черен воал срещу 50 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Не близва алкохол и релаксира в басейн на тузарски хотел - не тря...
Певицата Михаела Маринова отива на лов за мъже в Куба!
Знаете ли за култа на Ан Хамилтън и зловещите експерименти с деца...
Топ инфлуенсърка хвърли бомбата в "Игри на волята" и се разплака!...
3 здравословни напитки, с които да поддържате червата си щастливи...
Джулиана Гани отново развълнува мъжките сърца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).