Талантлив кулинар обра овациите в "Черешката на тортата"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:58 / 21.09.2023
3760
Със своята почти френска вечеря домакинът Владимир Тодоров се нареди сред отличниците в "Черешката на тортата" тази вечер. Той е професионален готвач и собственик на два ресторанта в столицата.

Менюто, което талантливият кулинар избра да подготви за компанията, беше изцяло "за споделяне". Той поднесе на гостите си няколко вида предястия като телешки тартар, салата с печен пипер, розови домати и брънза, крудо от риба тон и яйца с майонеза. Основното бе цяло печено пиле с картофен гретен и пачи крак, а десертът – бананово суфле, пише "България днес".

Всички се убедиха, че Влади е открил своето призвание и той получи овации. Специалент гост на вечерята на Владимир бе човек, повярвал в уменията му на кулинар години назад и дал му шанс за стъпка напред в кариерното развитие на крехката възраст от 22 години. За финал двамата сами изсвириха нещо на две китари. Домакинът събра пълните 30 точки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6073):
28.11.2024 Журналист: Такова нещо като агент Гунди няма
31.10.2024 Звезда от "Клюкарката" ще става баща за първи път
30.10.2024 Ето я годеницата на Виктор от "Биг брадър"
23.10.2024 Коцето прибрал 20 бона от клипче в социалните мрежи
16.10.2024 Да станеш баща на 83: Книгата на Ал Пачино е начин синът му да научи повече за актьора
13.10.2024 Журналист: Бионсе има повече кръв по ръцете си от Пъф Деди
Още новини от Любопитни новини:
Звездите са подготвили изненади за събота, някои зодии няма да по...
Думите с преносно значение в нашия език
Месото, което е избор номер едно за много хора – влияе благоприят...
Мария Бакалова скърби, загуби близък човек
Циклонът достигна България, издадени са сериозни предупреждения
Зимните суперхрани, които покачват имунитета и дават енергия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).