Татяна Лолова отпразнува рожден ден на варненска сцена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:06 / 11.02.2010
906
На 10 февруари голямата българска актриса Татяна Лолова навърши 76 години. Празника си тя посрещна на сцената на Фестивален и конгресен център, където изигра за варненската публика 150-то представление на моноспектакъла си „Дуенде".

След спектакъла цветя и подаръци за рождения й ден, за неповторимия й актьорски талант и огромния й човешки дар да раздава радост на всички около себе си й поднесоха от редица места, сред които контраадмирал Пламен Манушев, началник на щаба по подготовката от името на ВМС, Варненски свободен университет „Черноризец Храбър", дизайнерът Пеньо Пенев, продуцент на телевизионното предаване „Къща и половина" и близък приятел на Татяна Лолова, от името на Театър 199 - директорката Анна Монова, домакините от Фестивален и конгресен център.

Въпреки че не присъстваха, своите поздрави изпратиха и актьорът Иван Нанев и актрисата Грациела Бъчварова. Лични приветствия до Татяна Лолова изпратиха и министър-председателят Бойко Борисов и министърът на културата Вежди Рашидов. Татяна Лолова обеща на директора на ФКЦ Илия Раев да идва на „Любовта е лудост" поне до 50-то издание на фестивала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Днес е подходящ ден да изхвърлите ненужното от дома ви
Денят за всеки според зодията
Родни звезди пропищяха от измама в социалните мрежи
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).