Те разкриха тайната на 25-годишната си дълбока връзка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 05.12.2023
942
Откакто се срещат на снимачната площадка на култовия филм "Титаник", Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо не спират да култивират приятелството си, като актрисата е правила няколко разкрития по темата през годините.

Наскоро Кейт Уинслет коментира дългогодишното си приятелство с Леонардо ди Каприо в "Титаник: Истории от сърцето" (Titanic: Stories from the Heart), пише Entertainment Tonight.

Въпреки че двойката понякога се е забелязвана на червените килими на кинопремиери и други събития, свързани със седмото изкуство, те рядко разкриват специалната си връзка.

Почти 25 години след излизането на "Титаник" по кината Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо са толкова близки, колкото никога досега. Тайната на тяхното приятелство? Отделят време, за да се обадят един на друг.

"Няма неща от рода на "Чакай, ще ти се обадя утре" - обяснява актрисата. "Това с случва незабавно. И това наистина е нещо". Тя добави: "Да имаш приятелства, които те свързват, и тази обща история, е изключително."

"Невероятно е да погледнеш назад и да си помислиш за това", спомня си Кейт Уинслет за срещата си с актьора, по време на която двамата "си допаднали веднага", настоява тя.

"Яростно интелигентна" и "много, много любопитна", тя си спомня срещата си с 22-годишния младеж, когото тя описа като "някаква бъркотия от дълги, кльощави, разхвърляни крайници", пише още БГНЕС.

"Той беше много свободен в себе си и имаше една искряща енергия, която беше наистина магнетична. Спомням си, че си помислих: "О, това ще бъде забавно!" - споделя още 48-годишната актриса.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6066):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз, получаваше съобщения всеки ден
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова
Още новини от Любопитни новини:
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата
Иво Сиромахов: Дали пък тези лидери не са забогатели внезапно?
Моника Белучи си взе куче от развъдник в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).