Театралното турне на Насекомикс стартира от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:30 / 09.05.2010
992
От днес са пуснати в продажба билетите за театралното турне на Насекомикс. Първият концерт е тази вечер във Варненския Драматичен Театър.

През месец май музикантите от Насекомикс ще покорят сцената на шест драматични театъра в България. Градовете, които ще се радват на необикновения музикален формат са: Варна, Велико Търново(на 10 май), Бургас(на 15 май), Русе(на 17 май), Пловдив(на 22 май) и София(25 май). Групата вече има зад гърба си един успешен театрален проект - това е концертът в Модерен театър през януари тази година. Настоящото турне е естествено продължение на чудесната симбиоза Насекомикс-театър.

Предстоящите концерти са свързани и с желанието на публиката в изброените градове да се срещне с Насекомикс и тяхната музика.
Песните от "Adam's Bushes Eva's Deep" ще придадат специален нюанс във вечерната атмосфера на шестте града. "Аdam's bushes Eva's deep" е ко-продуциран от Ангел Христанов (Art Eternal) и известния лондонски брейкбийт продуцент Ils (Ilian Walker).

Специално за турнето Насекомикс са подготвили и нови парчета, които ще представят пред публиката. Групата обещава преживяване, подобаващо за театрална сцена - с декори, костюми, специално осветление. Всичко това - като добавена стойност към красивата музика на Насекомикс.

Участници в театралното предизвикателство са:
Андрония Попова - вокали, акордеон, клавишни
Михаил Йосифов - китари, клавишни
Георги Дончев - контрабас
Александър Даниел - барабани

Концертите от театралното турне на Насекомикс са с начален час 19:00.

Билети на цена от 15 лв. могат да бъдат закупени от касите на театрите, а за концерта в Пловдив - и от мрежата на eventim.bg.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).