
ЗАРЕЖДАНЕ...
Тези хранителни продукти стават токсични в микровълновата | ||||||
| ||||||
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак. Диетолози отбелязват, че претоплянето и на чая е опасно. То активира всички бактерии, които са били "спящи“, което означава, че има риск от чревни разстройства и отравяне. От друга страна, оризът може да съдържа бактерии Bacillus cereus, които не се унищожават при нагряване в микровълнова фурна. Спорите им могат да навлязат в храносмилателния тракт и да причинят неприятни симптоми като диария, повръщане и спазми, пише zdrave.to. |
Ако днес имаше местни избори във Варна? | ||
Аз съм гласувал/а за кмета и отново бих го подкрепил/а (32) | 27% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета, но бих го подкрепил/а (8) | 7% | ![]() |
Аз съм гласувал/а за кмета, но вече не бих го подкрепил/а (17) | 15% | ![]() |
Аз НЕ съм гласувал/а за кмета и отново не бих го подкрепил/а (60) | 51% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg