
ЗАРЕЖДАНЕ...
Тези хранителни продукти стават токсични в микровълновата | ||||||
| ||||||
Нитритите се комбинират с химикали в червата и могат да доведат до развитие на рак. Диетолози отбелязват, че претоплянето и на чая е опасно. То активира всички бактерии, които са били "спящи“, което означава, че има риск от чревни разстройства и отравяне. От друга страна, оризът може да съдържа бактерии Bacillus cereus, които не се унищожават при нагряване в микровълнова фурна. Спорите им могат да навлязат в храносмилателния тракт и да причинят неприятни симптоми като диария, повръщане и спазми, пише zdrave.to. |
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове? | ||
Много добре (506) | 15% | ![]() |
Добре, но можеше и по-добре (463) | 14% | ![]() |
Не се справи (645) | 19% | ![]() |
Пълна трагедия (1791) | 53% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg