Той e баща на цели седем деца и е един от най-разпознаваемите актьори с 40 години стаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 19.06.2024
1482
Кевин Костнър е един от най-разпознаваемите актьори с 40 години стаж в Холивуд и десетки запомнящи се роли. Той е и баща на цели седем деца, което е не по-малко отговорна роля. И въпреки че скоро ще навърши 70, засега няма никакво намерение да се отказва от това, което е осмислило живота му - киното.

В края на този месец е премиерата на първата част от Horizon: An American Saga - продукция,  която актьорът и режисьор влага цели 38 милиона долара от личното си богатство, за да създаде това, в което наистина вярва. Но само овациите на кинофестивала в Кан са достатъчно доказателство, че всичко си е струвало.

Това не е първият, а поредният рисков ход, който прави в дългата си кариера. И за нито един от тях не съжалява. Въображението му винаги е препускало, идеите са се раждали една след друга, а най-уверен в себе си се е чувствал тогава, когато е започнал да слуша сърцето и е спрял да се притеснява какво ще кажат другите хора. 

"Имах невероятно необикновен и, в по-голямата си част, красив живот", споделя Кевин Костнър в интервю за People. А звездната му кариера започва с упоритост и ежедневни пътувания до Холивуд, където не познава никого и спи в кемпер. Първите му главни роли бързо го изстрелват на върха, както и режисьорският му дебют с "Танцуващият с вълци" през 1990 г.

Този бърз успех му помага да повярва в себе си, да придобие увереност и да знае, че може да разчита както на собствените си умения, така и на подкрепата на публиката. И докато някои в подобни моменти си казват, че могат да правят каквото искат, той заявява, че може да прави това, което прави, но по-добре.

Най-голяма подкрепа в началото на кариерата му му оказва неговото семейство и децата му. Те са наясно с това, че често избира професията пред личния живот, но в края на деня винаги е в ролята на техния грижовен баща, предава lifestyle.bg.

Днес това семейство не е както преди десетилетия, защото със съпругата му финализираха развода си преди около година. А след раздялата Кевин Костнър определя живота си като силна буря, в която е хванал кормилото за управление и няма друг избор, освен да го държи здраво и да продължава в правилната посока.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).