Тони Димитрова: Обичах чудовище!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:38 / 26.10.2023
5454
Тони Димитрова за повреден път взриви социалните мрежи със скандални разкрития от личния си живот. Бургаската Бони Тейлър изненадващо сподели, че е имала любовна връзка с насилник. Певицата успокои, че самата тя не е била тормозена от въпросния мъж, като за момента реши да запази името му в тайна, но коментира пред почитателите си, че някой ден може би ще събере сили, за да разкаже покъртителната история с най-малки подробности. Повод за излиянията на Тони станаха зачестилите напоследък случаи на насилие над жени и животни, пише "Ретро".

Изпълнителката на "Ах, морето“ винаги е била защитник на онеправданите и не се притеснява да изразява мнението си свободно по всякакви обществено важни въпроси и казуси. Този път естрадната звезда се ужасила от пореден случай на насилие над кученце, което е починало. Историята я провокирала да разкаже своя лош спомен.

"Някога обичах един човек. До днес се чудя защо? Синът му доведе едно черно бездомно куче. И го искаше. Подкрепих го. Кучето живееше при тях известно време, не беше научено на нищо и се изпишка няколко пъти в апартамента им. И този, когото обичах, го пребиваше от бой! И тогава разбрах, че обичам чудовище! И всичко свърши още тогава в мен! Някой ден ще разкажа!“, написа Тони Димитрова. Самата тя отглежда в дома си кученце, прибрано от улицата. Последните няколко години гласовитата бургазлийка отказва да споделя подробности за любовния си живот, след като преживя няколко скандални и драматични раздели. Последната й публична връзка беше по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото скъсаха с обиди, а към днешна дата той вече има нова жена до себе си и пребивава в Швейцария.

"Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава; гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира неотдавна по адрес на бившия си Тони.

Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието й и я е мамел. Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже и сега се радва на новите си пориви в музиката. В началото на годината се заговори, че имала любовна афера с лекар, но по-късно тя разсея слуховете и уточни, че двамата са само добри приятели, а въпросният доктор имал семейство.

Сред големите несполуки в личния живот на бургаската прима е и брачното фиаско с бащата на дъщеря й Магдалена, която е студентка и учи за криминалист. Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е голяма и самостоятелна млада дама, а майка й и баща й не поддържат контакт.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5897):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 Честит рожден ден, Барби! Марго Роби празнува днес
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
Още новини от Любопитни новини:
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Миската Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Рафи проговори за загубата на баща си
Избраха новия Ерген, след като Мастагарков отново отказа на bTV
Астроложката Венета Матева: Вселената сбъдва мечтите ни идните 21...
Щастието на Лора Георгиева си има цена и то висока


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).