Този еликсир ще ви избави от много болежки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:06
227
Ще се изненадате колко състояния и заболявания повлиява: високо кръвно; запек; болки в стомаха и пикочния мехур. Много ефективно действа при незадържане на урина.

Вижте колко лесно се приготвя.  Изсипете в чайника 1 пълна с връх супена лъжица семе от копър и залейте с половин литър гореща вода.

Покрийте чайника със салфетка или го увийте в кърпа за 40 минути. Лекарството е готово, а се приема по следния начин: пият се по 3 глътки, по 7 до 10 пъти на ден.

Непременно се приема по време на ядене, но не на гладен стомах, нито пък след обилно хранене. Лечебният курс е една седмица, а след това за профилактика може периодично да употребявате това лекарство да кажем, 2-3 дни всеки месец за профилактика, пише zdrave.to.

Настойката от семе от копър лекува успешно и кашлица, бронхит, болно гърло. И не на последно място – отлично средство при безсъние.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов: Чувствам се удобно в костюма на министър-предсе...
В този град с население 9,6 милиона хората харчат значителни суми...
Ново звездно бебе на хоризонта
Правете това в неделя, за да имате продуктивна седмица
Изследване: Има интересна връзка между кръвната група и вероятнос...
Иво Сиромахов: Излязох от киното вдъхновен и просълзен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).