В конкурс деца и родители разкриват таланти в рецитиране на стихотворение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 16.04.2010
863
Конкурс за художествено изпълнение на детско стихотворение ще се проведе в Целодневна детска градина №17 „Валентина Терешкова" в район Аспарухово. В шоуто, чийто старт ще бъде даден на 30 април от 17 часа в детското заведение, талантите си ще разкрият родители и малчугани. Състезанието е под егидата на кмета на район Аспарухово Богдан Караденчев и е част от образователния проект „Книгите са приятели, книгите са учители", който ще се проведе по случай Международния ден на книгата - 23 април.

Проектът ще стартира на 19-ти, когато от 10,30 ч. родители ще четат и разказват приказки на децата във всички групи. На 20-ти малчуганите от детското заведение ще се срещнат с творческия екип на Държавен куклен театър, след което ще гледат "Кучето, което не можеше да лае" по Джани Родари. На 21 април в ЦДГ №17 от 13 часа ще се проведе изложба детско изобразително творчество. На 22-ри възпитаниците ще изработват кукли. На 23 април учителите и децата ще участват в маратона на четенето, който ще се проведе в библиотека при народно читалище „Просвета". На 26-и децата ще посетят библиотека и ще се запознаят с начина на ползване на библиотеката и книгите. На 29-ти от 8 до 12 часа бивши възпитаници на ЦДГ № 17 "В. Терешкова" ще четат на децата свои любими приказки.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).