В ролите на "Дедпул и Върколака" влезнаха Джиджи Хадид и Блейк Лайвли 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 24.07.2024
1873
Международните премиери на "Дедпул и Върколака“ започнаха, което означава само едно – звездни червени килими с главното участие на едни от най-сексапилните актьори в Холивуд – Хю Джакман и Райън Рейнолдс. А за да стане картинката още по-хубава, на последната екранизация към тях се присъединиха и две чаровни дами в лицето на Джиджи Хадид и Блейк Лайвли. Това съобщи tialoto.bg. 

В понеделник, 22 юли, двете дами еднозначно показаха кой от супергероите на екрана ще подкрепят, носейки тематични тоалети. 36-годишната Лайвли пристигна в Ню Йорк под ръка с приятелката си Хадид в тоалети, които отдаваха почит на персонажите на Джакман и Рейнолдс.

Актрисата от "Клюкарката“ се облече в червен костюм с дълги ръкави и интересен дизайн, напълно подходящ за някое нощно дежурство на супергерой. Косата ѝ беше прибрана назад във висока опашка. Бижута от Lorraine Schwartz и Ofira добавиха още повече блясък към визията на Лайвли.

От своя страна, 29-годишната Хадид се вдъхнови от Върколака, залагайки на жълт комплект от пролетно-лятната колекция на марката Miu Miu за 2024 година. Горната част беше под формата на бандана, която се съчетаваше идеално с полата с ниска талия. Джиджи допълни визията с жълта чанта от Miu Miu и черни токчета. Тя също така носеше характерните гривни на Alexis Bittar, а цялостният ѝ външен вид беше оформен от стилистката Елизабет Сълсър.

Рейнолдс, Лайвли, Хадид и Джакман позираха заедно за снимки. Мъжете бяха елегантни и официални в костюми, като Райън носеше черен с бяла риза, докато колегата му заложи на черен с тъмна риза.

Понеделнишката премиера на "Дедпул и Върколака“ продължава натовареното лято за Рейнолдс и Джакман. Двамата обикалят света, като вече посетиха Лондон, Берлин, Сеул и Шанхай.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1804):
05.10.2024 Тя се омъжва цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем
развода
05.10.2024 Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
04.10.2024 Моника Белучи си взе куче от развъдник в България
04.10.2024 Грандиозен гаф на bTV в "Стани богат"
04.10.2024 Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Още новини от Любопитни новини:
Малко преди 100-годишния си юбилей: Почина гръцкият композитор Ми...
Тази зима ще бъде по-студена за Европа
Появиха се кадри от "Сиромах" на Емануела
Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
Срещали ли са се децата на принц Хари и принц Уилям?
Анелия най-после проговори за катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).