Валерия на 26, но сама без "Ергенът"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 27.05.2024
1455
Победителката в "Ергенът" Валерия отпразнува 26-ия си рожден ден в компанията на четириног приятел и за пореден път подхрани слуховете, че любовта й с ерген №2 Евгени Генчев е само за пред хората.

"Ако има нещо, което ме прави истински щастлива, това е любовта на животните.  Половината от живота ми е по-смислен, именно защото го инвестирах в онези, които имаха най-голяма нужда и те си заслужиха всяка секунда от моето време и цялото ми сърце! Заедно имахме много щастливи, но и болезнени моменти. Те ме научиха какво е любов в най-чистата ѝ форма", написа моделката, която така и не спомена партньора си в щастливия й ден.

 Заради провала на ерген №3 Алек Младенов, който остави две моми разплакани и просто избяга, а в първи сезон Виктор Стоянов просто по форма даде пръстен на Капитонова, Евгени и природозащитничката са принудени да го играят влюбени. Иначе Валерия излиза с младия Георги, който също като нея помага на изхвърлени животни. Двамата дискретно показват в социалните мрежи снимки от еднакви пътувания, но засега тяхна обща снимка не е изтекла.

Миналата година покрай рождения ден на хубавицата отново имаше скандал с Евгени, не само защото много фенове отбелязаха, че тя се държи ужасно с него, но и защото ясно се виждаше, че не е сред желаните гости на партито, припомня Hotnews.bg. В клипа, разпространен в интернет от миналогодишното празненство, се видя как в ключовия момент, в който на рожденичката са поднесени две торти и всички я снимат, пианистът се приближава до нея и нежно слага ръка на кръста ѝ.

Тя обаче, въпреки че е уж щастлива и усмихната, рязко сменя физиономията си и му казва нещо. Тъй като е шумно, Евгени явно не я чува и пак се приближава до нея, но тогава вече, доста по-рязко, Валерия му отправя категорична реплика в смисъл да не я приближава. Този път Генчев отговаря "Доооообре" и доброволно се отдръпва от уж младата си годеница.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5893):
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
23.06.2024 Антоанет Пепе и Иво Карамански разкриха пола на бебето
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
22.06.2024 Златка Райкова замина за Гърция, но не сама
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Симона Загорова тръгнала по доктори за отслабване още като дете
Юлиана Дончева получи романтично пътешествие за рождения ден
Наум Шопов продава колата, но май завиши цената
Окончателно Бен Афлек напусна Дженифър Лопес
Бившата на Башар Рахал роди от новия си мъж
Геро обиден заради "Скрита самоличност"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).