Варненци възхитени от концерта на Орлин Горанов, викат го 3 пъти на бис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 26.05.2011
937
С неаполитанската класика "O, sole mio" Орлин Горанов взриви препълнената зала на Варненската опера. Концертът "Да започнем отначало" е съвместният му проект с големия музикант Нелко Коларов, който седна зад рояла. 15 души беше само оркестърът на Варненската филхармония. Живко Петров, който беше на електрическото пиано смени Нелко на рояла, докато дирижираше на "Parole per mio padre" на Джино Ванели в страхотното изпълнение на големият тенор Орлин Горанов. В дует с младата и талантлива Ива Иванова той изпълни и песента, която направи миналата година с Марияна Попова "Уморени търсим пак любов".

Орлин Горанов изпя и няколко песни композирани от Нелко Коларов - "Заминават си птиците", "Нощна илюзия", "Има защо" и др. Публиката стана на крака при изпълнение на "Светът е за двама". Този малък човек е много голям, каза Орлин за приятеля си Нелко.

Той пожела на всички да вземат частица от голямото му сърце. Екзалтираната публика изкара двамата приятели три пъти на бис на сцената. Концертът беше в подкрепа на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата в 2019 г.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция
Мария Василева: Изложбата на Константин Златев "Peace by peace" и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).