Варненка стана член на международната асоциация на професионалните консултанти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:14 / 16.07.2008
1265
За първи път българин стана член на независимата международна асоциация на най-добрите в света професионални консултанти в животозастрахователния бизнес, Million Dollar Round Table (MDRT). На годишната среща на асоциацията в Торонто през юли тази година, Моника Каракочева от ING Животозастраховане (агенция „Одесос" във Варна) развя българския трибагреник и се нареди сред топ-представителите в бранша. Консултантът на ING успя да покрие всички критерии за членство в асоциацията, най-важният от които свързан с изискването за висок премиен приход от реализирани продажби на годишна база.

Асоциацията е създадена през 1927 г. от 32-ма консултанти, всеки от които реализирал сделки на стойност минимум 1 млн. долара (откъдето идва и името на асоциацията). Днес MDRT насърчава високите стандарти на обслужване, професионализъм и етика в сферата на животозастраховането, като обхваща повече от 36 хиляди консултанти и финансови професионалисти в света. Понастоящем в асоциацията членуват представители на близо 476 компании от 76 националности.

Николай Стойков, управител на ING Животозастраховане, заяви: „Изключително сме горди, че първият българин, покрил професионалните и етични изисквания за членство в асоциацията, е консултант на ING. Участието в MDRT е международно признат стандарт за успех и професионализъм в сферата на животозастрахователните услуги."

Същевременно ING Group отбеляза значителен успех като се изкачи на седма позиция в престижната класация на списаниe Fortune и стана единствената финансова институция в топ 10 на Fortune Global 500. Промяната за ING, от тринайсто място през 2007 г. до седма позиция през 2008 г. в класацията, е изключителна крачка напред. Fortune Global 500 е рейтинг на 500-те най-големи в света компании, като за критерий на класацията служи оборотът (обемът на продажбите) на фирмата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).