Варненски младоженци кръащават бебето си на премиера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:16 / 25.04.2010
831
5 минути след венчавката си булката Венета и младоженецът Стефан дойдоха да се снимат за спомен с премиера Бойко Борисов. Той им пожела да са щастливи, а младоженците казаха, че през август чакат бебе - момченце, и ще го кръстят Бойко. Половин Варна, която се събра на ул. "Сан Стефано", аплодира щастливата двойка и премиера между тях.

Бойко Борисов пристигна в морската столица, за да предаде символично ключа на стадион "Тича" и съоръженията на председателя на сдружение "Обединени спортни клубове" Симеон Варчев. Базата за пет вида спорт досега беше собственост на военното министерство, но с решение на правителството от 14 април бе прехвърлена за управление и стопанисване на община Варна чрез областния управител. На събитието присъстваха и вицепремиерът Цветан Цветанов, министърът на отбраната Аню Ангелов, министърът на спорта Свилен Нейков, както и американският посланик у нас Негово превъзходителство Джеймс Уорлик, областният управител и кметът на града Кирил Йорданов. "Поправихме една несправедливост - съвсем близо до ума е спортният комплекс да бъде на клубовете и на варненци", каза Борисов.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).