Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Васил Русев-Чайката: Добрият диджей трябва да хване емоцията на публиката
Автор: Рени Томович 11:02 / 09.03.2023Коментари (0)1631
© Фокус
Музиката е най-вече емоция. Тя те хваща за душата и те кара да се смееш, да танцуваш, да скачаш, да заплачеш, да се натъжиш – важното е да ти придаде някаква емоция. Добрият диджей успява да направи това – да хване емоцията на публиката пред себе си. Това каза Васил Русев – Чайката в предаването "Денят на фокус“ на "Фокус“.

Публиката е различна и диджеят трябва да се напасне към нея, а понякога това не става веднага, каза той. "Когато излизаш на пулта, ти виждаш какво става пред теб, усещаш реакцията и по някой път не се получава от самото начало“, обясни Васил Русев – Чайката.

Повечето диджеи обикновено се насочват към определен вид музика и се профилират. "Така ги и познаваме – хаус диджей, хип-хоп диджей. Попфолкът стана топ музиката на България и повече от половината диджеи са попфолк диджеи“, добави музикантът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Бюджет 2025
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: