Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Vivacom представя новите Unlimited планове: двойно по-високи скорости и включени роуминг MB извън ЕС
Автор: Екип Varna24.bg 16:11 / 01.07.2024Коментари (0)562
©
Плановете с най-голяма добавена стойност за клиентите досега ще осигурят неограничени изживявания

Vivacom представя новите Unlimited планове с най-голяма добавена стойност за клиентите си, с включени двойно по-високи скорости и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС. Новите планове имат неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а вече и включени роуминг МВ в най-популярните за българите дестинации извън ЕС, като Сърбия, Турция и Обединеното кралство. Всички клиенти, които изберат новите Unlimited планове, ще могат да пътуват и сърфират в интернет свободно и в Северна Македония, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Швейцария, Армения, Беларус и Русия, без да е необходимо да купуват допълнителни роуминг пакети.

Новите планове са 3 – Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX. Освен двойно по-високи скорости и роуминг МB, в Unlimited 200 и Unlimited MAX клиентите получават и безплатен достъп до мобилното приложение EON с над 60+ канала, видеотеката Arena Play и допълнителния спортен пакет DiemaXtra за двойно по-дълъг промо период спрямо старите планове Unlimited 100 и Max. В двата плана вече е включен и спортният пакет MAX Sport Plus.

"Ние знаем от какво имат нужда нашите клиенти и винаги се стремим да им предлагаме възможно най-добрите услуги. Преди по-малко от две години променихме пазара в България с първите неограничени тарифни планове – и така дадохме възможност за пълна свобода в общуването. Днес отново променяме дефиницията за неограничено общуване с въвеждането на ново, специално разработено и допълнително надградено Unlimited портфолио, със значително по-голяма добавена стойност за клиентите ни. Уверен съм, че те ще го оценят високо", каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Unlimited 20 е подходящ за потребители, които сърфират безкрайно в мрежата, използват социални мрежи непрекъснато и редовно пишат и получават имейли. Този пакет включва 21 700 МВ роуминг в ЕС и 1 000 МВ месечно за роуминг извън ЕС, които са удвоени на 2 000 MB за първите 3 месеца.

Unlimited 200 дава на потребителите всичко необходимо в един план с двойно по-висока скорост. Перфектен е за стрийминг, супер бързо сваляне и качване на файлове без никакво забавяне, работа от разстояние и конферентни разговори, споделяне на видеоклипове и снимки с високо качество и много други. Роуминг мегабайтите в ЕС са 26 700 МВ и допълнителни 3 000 МВ за роуминг в страни извън Европейския съюз, които първите 3 месеца ще са двойно повече – 6 000 МВ.

Unlimited MAX се запазва с неограничена интернет скорост, но включва още повече екстри за изживяване на MAX. Той осигурява на потребителите пълна свобода за HD видео съдържание, гейминг с най-високо качество на графики и анимации, работа от разстояние и забавление от най-високо ниво. Той е изключително подходящ за хора, които пътуват постоянно, защото включва 42 300 MB роуминг в ЕС и 6 000 МВ роуминг в 13 държави извън него, които ще са 12 000 МВ през първите 3 месеца от сключване на договора.

Неограничените мобилни планове са валидни за всички частни и бизнес клиенти.1

Повече информация за новото мобилно портфолио на Vivacom тук.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
50-ото Народно събрание
Рокади в ДПС
Протест на фармацевтите заради нова наредба на НЗОК
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: