Вижте какво време ни очаква днес

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
08:27 / 02.09.2024
1245
Днес ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над източната половина от страната и на отделни места, главно в планинските и югоизточните райони, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 28° и 33°, в София - около 29°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток, по високите части – от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 14°, съобщиха от НИМХ.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е по-често значителна, главно по южното крайбрежие с валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Максималните температури ще бъдат между 25° и 28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Проучване: Защо е важно да четем етикетите, известен подсладител ...
Диспенсерите за вода - развъдник на бактерии: Колко са опасни и к...
Нешка Робева: Извинете, г-н Джокович
Борислав Гуцанов за взривените пейджъри: Не може България да бъде...
Антибиотичната резистентност се увеличава: Какви са рисковете и л...
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).