Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вреди ли наистина розовата пяна от автомивката на автомобила?
Автор: Екип Varna24.bg 17:08 / 24.10.2023Коментари (0)826
© Facebook
От известно време по автомивките се вижда една розова пяна, за която се твърди, че едва ли не е чудодейна. Сякаш всички полепнали по боята насекоми и мръсотия веднага изчезват и самото измиване се превръща в чисто удоволствие. Каква е тайната на тази автохимия, ви разказваме сега. 

На една автомивка няма никой, а на следващата - опашка. По-евтино ли е? Не, но на втората от пистолета излиза розова пяна, която от мнозина се смята за по-ефективна. Интернет е пълен с видеоклипове, където след използване на този вид химия точно в този цвят се случват истински чудеса и вече не е необходимо да използвате гъба - достатъчен е безконтактно изплакване, пише AutoMedia.bg. Опитът ни позволява да съдим за автомобилните шампоани по делата им, а не по думите в рекламната брошура. 

А фактите са, че ако решите да използвате тази розова пяна не трябва да пестите препарата, защото ефектът няма да бъде постигнат. Трябва да има много пяна, пяната трябва да е плътна или с други думи колата да стане розова. Получава се един интересен и необичаен цвят: първо, той е красив. Второ, такава пяна се разпространява забележимо дори върху светли автомобили, тоест няма нужда да гледате покритието и да допълвате след това - третираните зони се виждат веднага. Но тук магията свършва и започва чистият маркетинг.

Свикнали сме пяната на мивката да е бяла. Но човешката природа винаги изисква нещо ново и модерно, а разпадането на стереотипите винаги води до повишено внимание. Така че паметник трябва да бъде издигнат не на химика, който е измислил уникалния състав, а на търговеца, предложил да се добави багрило с киселинен цвят. И тук няма магия.

За да измиете колата си добре и безконтактно, ви трябва качествен шампоан, независимо от цвета му и след това мощна струя вода. Розовата активна пяна е същата като бялата - върши работа, но с течение на времето уврежда поликарбонатните повърхности на фаровете и стоповете. Така, че не прекалявайте с нея, независимо от цвета ѝ.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Ремонти във Варна
Почина актьорът Матю Пери
Проблеми с боклука във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: