Замесиха името на принц Хари в секс скандал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 27.03.2024
1410
Принц Хари се оказа въвлечен в съдебното дело за 30 милиона долара срещу Шон "Диди“ Комбс.

Продуцентът, който съди рапъра за "партита за трафик на хора с цел сексуална експлоатация“, казва, че достъпът на звездата до херцога на Съсекс и други знаменитости е увеличил "легитимността“ му.

Съдебните документи, подадени в САЩ миналия месец, не предполагат никакви нарушения от страна на принц Хари. Той не е обвиняем и е посочен веднъж в документа от 73 страници. Твърди се, че гостите на партитата на Пи Диди са били привлечени за сексуален трафик и са били подмамени заради твърденията, че той има "достъп до знаменитости като известни спортисти, политически фигури, артисти, музиканти и международни високопоставени личности като британския принц Хари“.

Принц Уилям и принц Хари се срещнаха с Пи Диди и Кание Уест на парти след концерт посветен на принцеса Даяна през 2007 г. Уилям обаче не е посочен в съдебните документи. Не е известно колко пъти Хари се е срещал с рапъра оттогава, ако въобще се е срещал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Спомените в дигиталния свят – изгубени сред файловете, вече нямам...
Лиъм Пейн е планирал сватба
Христо Стоичков показа внука си - малкия Ицо
Как социалните медии влияят на политическата активност и какво пр...
Здравословни рецепти за зимата: Как да запазим имунната си систем...
Какво ще е времето днес?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).