Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Жена сред опашка от 2000 души: Летище "София" е само кръчми и магазини
©
Опашки на летище София и пътници с изпуснати полети. За това алармира бившият депутат от Пловдив Мария Капон в социалните мрежи. Каква е причината - лоша организация или пристигане на пътниците в последните минути?

"Летище София е само кръчми и магазини (за тях друг път ще пиша), вместо услуги за пътниците. Сутринта опашка от 2000 човека и въпреки, че бяхме с повече от 2 часа по-рано се оказа, че самолетът излетя без голяма част от пътниците. За капак и не всички багажи бяха свалени. Правим обща жалба.

На огромната опашка, както се казва, нали сме “въздушен Шенген", работеха само 3 дигитални скенера на входа. После огромна опашка на проверките и така, пристигаш 15 мин преди полета, задъхан, потен и изнервен за да ти кажат, че не знаят кой е отговорен. Ами един е, безумният концесионер, който вместо да оправя подходите се занимава да ти удължи пътя през поредния магазин, продава слотове за излитания по едно и също време, без да осигури подходи за пътници. В тази държава Кой се интересува от достойнството на хората? Никой.

"Важно е опашки да има и мачкане. И накрая, ако срещнеш учтив персонал ще се окаже, че си късметлия. След редица: не знаем, не отговаряме, не разбрахте ли, че не е наша работа се намери едно момиче поне да каже, че следващият полет е на 7 (тук вече се смея) и за багажа някъде ще трябва да го търсиш в Мадрид, защото те информация през системата нямат.

Извод: пътувайте единствено и само с Луфтханза и групата им, ако искате да сте обслужени. Всичко друго е тотална щета. Хем отдавна спазвам този принцип, и все се подлъгвам сама да си взема директен полет за удобство.", пише още тя.

Според нея летището трябва да предвиди колко слота може да продаде, защото когато продаде в едни часови зони толкова много полети, става натрупване на пътникопоток.

"Хората се ядосват на превозвача, но той не е виновен. Той търпи наказания, ако не отлети в определено време. Всичко е въпрос на организация. Хората трябва просто да ходят по-рано на летището. Летище "София" пък трябва да си оправи отношенията с превозвачите и с лакомията, по която се опитва да продава слотовете по едно и също време", допълва пред NOVA Капон.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ами накарали са я да чака госпожата, тя важната как така. И между другото на летище София за разлика от други летища , еле това в Мадрид магазините и кръчмите са в пъти по -малко. Докато пътуваше със служебнвата кола и вип пропуска нямаше проблем. Точно в Мадрид 20 мин преди полета се смени гейта, и гледай как 200 човека тичат към друг гейт през магазини и кръчми и какво ли не.
+2
 
 
, заради такива като теб..... нищо не направи и ти....само СМУЧЕШЕ НАШИТЕ ПАРИ....за офис,за секретарка,за наем,за ток,за телефон,за гориво,за адвокатски услуги,за счетоводство ,за лечение,за фризьорски услуги.....и накрая БАШ ТИ СЕ ОПЛАКВАШ,... ??????
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: