Знаете ли за тази евтина антикорозионна защита на колата?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 03.03.2024
4241
Антикорозионни покрития за автомобили винаги могат да бъдат намерени на рафтовете на магазините за авточасти, но те са разделени на две условни категории: скъпи и безполезни. Ако плащате, работи, но ако решите да спестите пари, ще получите безполезна течност или такава, която в най-добрия случай само посредствено ще изпълни задачата си, а при други обстоятелства може и да навреди.

Ако обаче разширите кръгозора си на търсене можете да намерите евтино и доста по-ефикасно решение за антикорозионна защита на дъното и под калниците на вашия автомобил. За целта обаче, трябва да посетите някои строителен магазин и да попитате за битумна замазка за покриви, пише AutoMedia.bg. По отношение на свойствата си не е по-различна от скъпите автомазила против ръжда, не се втвърдява като бетон, но и не се стича като водопад при нанасяне, а след това се превръща в еластично и трайно защитно покритие. Защо да не го използвате на колата?

Инструкциите за използване са прости. Трябва да загреете закупения битум с горелка, да вземете четка, която няма да имате нищо против да изхвърлите по-късно, и да разнесете приличен слой върху предварително измитите зони (дъното на колата и под калниците).

Единственото условие е да не пестите материала, той не е скъп. И след като намажете дъното на колата, то бъдете сигурни, че тя е защитена и през следващите няколко години можете да шофирате по улиците, пълни с реагенти и покрити със сол, без страх.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Никол Кидман потъна в скръб. Внезапно загуби майка си
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
Иван Христов обра точките на плажа
Предупредиха ни: Това не се е случвало от почти 23 години
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).