Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезда от филм за възрастни влиза в Big Brother
Автор: Екип Varna24.bg 10:08 / 03.03.2024Коментари (0)1435
©
Диана Габровска е напът да влезе в "Биг брадър"!

Новината изплува по време на онлайн видеочат на живо на порнокралицата с нейни последователи в социалните мрежи. Наред с всички пикантни въпроси се появи такъв и за нейно евентуално влизане в къщата на шоуто, което се завръща отново на екран в ефира на Нова телевизия след години на затишие.

Запитването предизвика истински фурор сред хилядите хора, включили се в чата. Последваха стотици пожелания звездата във филмите за възрастни да прекрачи прага на суперлуксозната къща, която сега се строи. Не липсваха и предложения да се инициира подписка за влизането й в шоуто, а най-върлите и нетърпеливи участници в онлайн разгорещената дискусия дори предложиха да я внесат при екипа на предаването.

"Черешката на тортата" беше появата в разговора на участник с профила на Big Brother, който бе разпознат от мнозина като официалния в социалните мрежи. В този момент лавината от предложения за включване на Габровска в шоуто се превърна в истинско торнадо. Но до публична комуникация пред всички участници така и не се стигна, като е възможно разговори да са проведени в тесен кръг извън полезрението на външни хора, както по принцип се водят подобен род срещи.

Ако до такъв звезден трансфер действително се стигне, може да се очаква сериозен интерес и небивал рейтинг за завръщащото се риалити. Сексът през годините съвсем не е мираж и зажаднелите фенове ще очакват нещо подобно да се случи и този път. И то не с обикновен участник, а с първата официална порнозвезда на България.

Само преди броени дни Диана Габровска избухна с втори порнофилм с риалити героя от "Фермата" Красимир Джунов. Този път Габровска е в ролята на булка, а с Джунов и още една двойка се отдават на горещи страсти в Гърция, където Диана снима за най-голямата порнокомпания sugarbabes.tv.

Това е вече 11-о видео за кандидат-кметицата на Момин проход, а видеата й се радват на милиони гледания вече. Затова и последователите й се надяват да я видят под завивките и в риалити формата, където всичко е възможно, а редактори могат да направляват действията на участниците с различни мисии, много от които тайни и така да предизвикат фурор сред зрителите, а Диана Габровска да се окаже основният коз в ръкава на екипа.

Може и да участвам 

- Диана, фенове настояват да участвате в Big Brother или VIP Brother. Ще стане ли?

- Не е невъзможно, но разбира се, зависи от много фактори.

- Харесвате ли предаването?

- Не знам дали къщата е готова толкова скандална личност да прекрачи прага й, ха-ха-ха. Иначе, разбира се, имало е сезони, които са ми били интересни и забавни, но и такива, които не дотолкова, всичко зависи от участниците.

- В къщата сексът отдавна не е мираж, няколко двойки вече се престрашиха да се отдадат на страсти под завивките. Очакванията и към вас ще бъдат в тази насока. Какво бихте отговорили на тях?

- Забавен въпрос към порноактриса, ха-ха-ха, отговаря тя "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: