Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездна раздяла на хоризонта
Автор: Екип Varna24.bg 22:41 / 01.06.2024Коментари (0)1298
©
Бившата Мис България Теодора Мудева е приключила романа си с годеника си Румен Радев. Двамата участваха в риалитито "Игри на волята", където бурно афишираха любовта си.

С днешна дата обаче приказката им вече е приключила и всеки от тях е поел по собствен път. Така например наскоро Теди беше забелязана на парти в компанията на друг известен участник в "Игри на волята" - моделът Илиян Цветков, който беше причината Мани да саботира играта в сезона през 2022 г. Теди и Илиян не крият близостта си по време на скорошна почивка в Гърция, става ясно от профила на миската в Инстаграм.

"Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път", сподели миската по повод раздялата си с Радев.

"Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това", признава още Теодора Мудева.

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията й с компанията й от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи с моделът Илиян Цветков. Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада - супермодел и като бонус да е участвал в "Игрите", шегуват се зевзеци.

За раздялата между Мудева и Радев се разбра по-символичен начин - спряха да се следват в инстаграм отпреди няколко месеца. Самата бургазлийка не желае да коментира за взаимоотношенията между нея и Румен, но нещата не са вървели на добре. Раздялата е била изневиделица, тъй като няколко месеца преди нея двамата се сгодиха и бяха обявили радостно новината на всички. Каквото и да се е случило между тях, двамата са се запомнили с добро - миската все още пази снимките си с бившия си, пише HotNews.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Рокади в ДПС
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: