40 000 лв. събраха в кампанията за деца на инвалиди или загинали служители на МВР

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 24.12.2008
475
Днес ръководството на Министерството на вътрешните работи посрещна децата на инвалидите и загиналите служители на МВР във фойето на министерството на коледно тържество. Те заедно си пожелаха щастлива Коледа и Нова година. На проявата присъстваха и лицата на Благотворителната кампания, която стартира преди месец.

Министър Михаил Миков пожела здраве и много мечти на децата и благодари на всички, които със своите sms -и и дарения подкрепиха благородната кауза. Той напомни, че тази кампания е отговорност към децата, които трябва да усетят грижата на държавата, на Министерството на вътрешните работи и на цялото общество. Главният редактор на в. «Стандарт» Славка Бозукова се обърна към колегите си с благодарност за подкрепата и ги призова в навечерието на празниците да продължат да популяризират кампанията.
Продуцентът на кампанията Боян Томов отчете, че до този момент са изпратени 29622 sms-а, а чрез системата за разплащане e-pay са получени 730 лв. Сдружението на частните съдия изпълнители и частни фирми са дарили 6000 лв., а други 5000 лв. са постъпили от Парламентарната група на "Коалиция за България". Всички деца получиха от «Технополис България ЕАД» мобилен телефон и ваучери на стойност 400 лв., както и по 500 лв. от събраните средства в рамките на Благотворителната кампания за 2008 г. Подаръците им връчиха Тодор Белчев, председател на борда на директорите на компанията, ръководството на МВР, Славка Бозукова и лицата на кампанията.

На тържеството бе обявено, че със заповед на министър Миков е създадена комисия, която ще контролира разпределянето на набраните средства и ще изготви план-програма за работа със семействата на загиналите служители в системата на МВР. Организаторите обещаха, че след приключване на кампанията ще направят пълен отчет за получените средства и тяхното разпределение.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Около 40 000 лв. са набраните средства в рамките на благотворителната Коледна кампания за децата на инвалидите и загиналите служители на МВР

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
23-годишен българин загина в тежка катастрофа край Рим
Кола от ескорта на руския посланик в Пакистан се взриви, има пост...
Тръмп: Твърде късно е за нов дебат с Харис, сега избирателите са ...
Броят на загиналите във въглищната мина в Иран достигна 51 души
Четирима убити и десетки ранени при масова стрелба в Алабама
В два региона на Италия е обявено извънредно положение заради нав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).