"Албена" - сред най-търсените дестинации на изложение в Залцбург

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:25 / 26.10.2012
481
"Албена" АД участва със самостоятелен щанд в представянето на летния каталог на германския туроператор REWE TOURISTIK за 2013 г. в австрийския град Залцбург. Туристическият форум в родния град на Моцарт събира в рамките на три дни близо 1500 туристически агенти и предлага отлични възможности за получаване на информация и интензивни контакти с експерти в бранша. В Залцбург бяха представени основните каталози на трите марки на REWE TOURISTIK - ITS, JAHN REISEN и TJAEREBORG, в които един от най-красивите плажове в Европа - този в Албена, е сред основните акценти.

Тази година интересът към щанда на Албена, в който годишно почиват близо 30 000 гости от Германия, е изключителен, отбелязва Елена Георгиева - старши мениджър немски пазар в сектор "Маркетинг" в "Албена" АД. Западните туристически компании са впечатлени от възможностите, които предлага българският курорт, като не пропускат да получат информация за новостите за Сезон 2013.

Албена презентира своя нов каталог за следващото лято с информация за всички хотели, ресторанти и програми, спортен и СПА туризъм. Туристическите агенти имат възможност да се включат и в разнообразни забавни игри, в които могат да отличат своите познания за България.
В първия ден почивка в един от най-търсените хотели по родното ни Черноморие и Албена "Примасол Ралица Супериор" спечели Матиас от немския град Бремен.

"Албена" АД ще се представи още в следващите туристически борси: Букурещ, Лайпциг, Щутгарт, София, Берлин, Москва и др. Изложението в Залцбург приключва утре.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
МВнР за скандала със Северна Македония: Отказваме да влизаме в по...
Проф. Чуков: Това е безпрецедентен случай
Едва ли цените на дрехите от "Тему" и "Шейн" щяха да са толкова е...
Властите арестуваха заподозрян във връзка със стрелбата в близост...
Тръмп е "в безопасност", след като е имало изстрели в близост до ...
Скъсана язовирна стена в Чехия, загинали в Румъния: Европа е изпр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).