Берлускони взриви мрежата с виц за Байдън, Путин, папата и себе си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
11:27 / 05.09.2022
1732
С необичайна шега бившият италиански премиер Силвио Берлускони взриви социалната мрежа ТикТок. 85-годишният бизнесмен се регистрира в ТикТок и публикува видео, в което разказва виц за себе си, Владимир Путин, Джо Байдън и папата. Над 5 милиона души вече са гледали кадрите. 

Действието се развива в самолет над Атлантика. На борда летят Путин, Джо Байдън, Силвио Берлускони, папата и един от младите му помощници. Скоро пилотите предупреждават, че поради инцидент е пълен само един резервоар на самолета и той ще падне след пет минути. В същото време в кабината има само четири парашута.

"Джо Байдън грабва първия и казва: "Това е мое, защото аз съм най-могъщият човек на Запад“. Владимир Путин взе друг: "Този ​​е мой, защото съм най-могъщият човек на Изток“. Силвио Берлускони каза: "Ще взема този, защото всички знаят, че съм най-умният политик в света“.

По това време помощникът на папата протяга парашут към понтифика, но той отказва: "Благодаря ви, аз съм стар, живял съм дълъг и щастлив живот. Ти го вземи." Но асистентът отговаря: "Останаха два, защото най-умният човек на света, най-умният политик скочи с моята раница“, завършва Берлускони.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6921):
15.09.2024 Мира Добрева: Болестта ме отказа от егото ми, самотата убива хората
27.07.2024 Тихомир Георгиев, DJ Тишо: Най-голямото предизвикателство пред независимите изпълнители са представянето им в медиите и финансирането на собствените им продукти
17.05.2024 Тя е едно от "златните момичета" на Нешка Робева и е единствената двукратна носителка на световната купа по художествена гимнастика
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
Още новини от Международни новини:
Всички в Германия говорят за геройската постъпка на българин
Поредно земетресение удари Централна Турция
Скопие отсече: Няма да правим конституционни промени под българск...
Главчев от Брюксел: Всеки ден полагаме усилия, за да бъдат освобо...
Българка се правела на лекар в Лондон, това й било мечта
Какво ще се случи със света, ако горите спрат да абсорбират въгле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).