Почина актрисата от "Хари Потър" Саманта Дейвис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:29 / 21.04.2024
1748
Британската актриса Саманта Дейвис, която изигра гоблина Гринготс във филма "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2", почина на 53-годишна възраст, съобщи съпругът й, актьорът Уровик Дейвис, в изявление, публикувано на уебсайта на Филмово студио Lucasfilm.

"Моята съпруга и сродна душа, най-добър приятел. Предана майка, любимият ми човек. Моят най-доверен човек и горещ поддръжник на всичко, което направих в кариерата си, почина", написа той.

Съобщава се, че актрисата е починала на 24 март, но информация се появи едва тази седмица. Причината за смъртта на Дейвис не е посочена, но уебсайтът на филмовата компания отбелязва, че през последните години актрисата, чиято височина е била 124 сантиметра, е влошила подвижността си.

Саманта Дейвис основа благотворителната организация Little People UK, която помага на "малките" хора и техните семейства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Всички в Германия говорят за геройската постъпка на българин
Поредно земетресение удари Централна Турция
Скопие отсече: Няма да правим конституционни промени под българск...
Главчев от Брюксел: Всеки ден полагаме усилия, за да бъдат освобо...
Българка се правела на лекар в Лондон, това й било мечта
Какво ще се случи със света, ако горите спрат да абсорбират въгле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).