Рекламно послание към българите: Моля, не идвайте във Великобритания - тук вали, работните места са оскъдни и зле платени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
09:18 / 28.01.2013
610
Правителството на Великобритания планира рекламна кампания, насочена към потенциалните имигранти от България и Румъния, които биха решили да се възползват от падането на ограниченията за работа на гражданите на двете страни от началото на 2014 година. Това съобщават британските медии. Според публикациите кампанията ще акцентира върху студения климат на Острова.

"Моля, не идвайте във Великобритания - тук вали, работните места са оскъдни и зле платени. Британските министри обмислят стартирането на негативна рекламна кампания в България и Румъния, за да се убедят потенциалните имигранти да не се насочват към Обединеното кралство", пише "Гардиън".

"Министрите работят по идеи, които да предотвратят наплива на имигранти от Източна Европа след вдигането на ограниченията от гражданите от двете страни след края на годината. Обществена информационна кампания ще предупреждава тези, които обмислят да емигрират на Острова, че няма да могат да извлекат облаги от щедростта на Великобритания - и че времето е лошо", съобщава и "Дейли мейл".

Във Великобритания растат опасенията, че страната ще бъде залята от имигранти от България и Румъния, след като през 2014 година отпаднат ограниченията за работа за гражданите на двете страни. Политици и от двете основни партии настояват правителството да вземе мерки за защита от имиграционна вълна, както и да оповести данни колко имигранти се очакват.


Виж коментарите (15)
Още новини от Международни новини:
Съдът остави в ареста молдовеца, задържан за трафик на мигранти
Бойко Борисов: ДАНС трябва бързо да обяснят какво се е случило в ...
МВнР за скандала със Северна Македония: Отказваме да влизаме в по...
Проф. Чуков: Това е безпрецедентен случай
Едва ли цените на дрехите от "Тему" и "Шейн" щяха да са толкова е...
Властите арестуваха заподозрян във връзка със стрелбата в близост...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).