Професионална мрежа за морето от таланти
Автор: Екип на Varna24.bg 09:00 / 09.11.2020Коментари ()918
©
nPloy – първата по рода си мрежа за създаване на професионални връзки бележи една година на българския пазар и може да се похвали с изключителни резултати. Над 150 компании се довериха и предлагат свободни позиции чрез уникалните платформа и приложение, докато броят на активните потребители вече надхвърля 25 000. Само с няколко клика на телефона, всеки може да създаде профил и да кандидатства за нова работа или да изчака компаниите да му предложат нова професионална възможност на база на предоставената от него информация.  

Трябва да отбележим, че кандидатстването за дадена позиция е изцяло анонимно. При първоначален интерес от страна на кандидата компаниите получават само информация за неговия професионален опит, образование и умения. В случай че интересът е взаимен, профилът му се отключва и се дава възможност за директен контакт чрез чат или видео среща за обсъждане на потенциално сътрудничество. За още по-голяма прозрачност и улеснение при избора всяка обява задължително съдържа и информация за размера на заплащането. Но за да е реципрочно свързването, кандидатът също трябва да посочи очакванията си за финансово възнаграждение.

Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от тенденции, а от нуждите на работодателите и най-вече тези на талантите. Експертите зад него следят внимателно средата и добавят нови функции на иновативното решение и подобрения спрямо променящите се пазарни и човешки потребности.  

Многобройни са ползите от nPloy и за самите работодатели. Чрез специални алгоритми платформата насочва публикуваната обява към най-правилните таланти, отговарящи на основните критерии на търсещите, спестявайки ценно време и ресурси. Създадената база от висококвалифицирани професионалисти гарантира голямо разнообразие и възможност за предлагане на различни позиции в сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Предимство за компаниите е и фактът, че не заплащат такса, докато не одобрят кандидата и не решат, че искат да се свържат с него.

Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Profesionalna-mrezha-za-moreto-ot-talanti-1019017
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.