18-годишен, блудствал с четвъртокласничка, получи условна присъда
Автор: Екип Varna24.bg 14:41 / 15.02.2010Коментари ()908
© Varna24.bg
Варненският районен съд наложи условно наказание на 18-годишен младеж за извършени от него блудствени действия с четвъртокласничка. В процедура на съкратено съдебно следствие, съдът наложи на 18-годишния Димитър Боянов наказание лишаване от свобода за срок от 11 месеца, изтърпяването на които отлага с изпитателен срок от 3 години.

Самото деяние е извършено на 8 октомври миналата година. Подсъдимият, с цел да удовлетвори полово желание, извършил блудствени действия без съвкупление в асансьора на жилищната сграда, в която живеело малолетното момиченце. Детето се прибирало от училище, когато било пресрещнато на слизане от асансьора от 18-годишния Димитър Боянов.

Боянов е с чисто съдебно минало. Според изготвената съдебно-психиатрична експертиза посъдимият младеж страда от несоциализирано разстройство на поведението, но към момента на извършване на деянието е могъл да разбира свойството и значението на постъпките си.

Районният съд осъди 18-год. Димитър Боянов да заплати на гражданския ищец (пострадалото малолетно момиче) сумата от 5000 лв. за претърпени неимуществени вреди, както и направените по делото разноски и държавната такса върху уважения иск. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред горната съдебна инстанция.



https://www.varna24.bg/novini/varna/18-godishen-bludstval-s-chetvurtoklasnichka-poluchi-uslovna-prisuda-142754
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.