Четирима задържани минути след извършени престъпления
Автор: Екип Varna24.bg 14:18 / 24.03.2010Коментари ()921
© Varna24.bg
Вчера във Второ РУ е получено съобщение от 24-годишен варненец, че през незатворен прозорец на задна лява врата на колата му "Рено Символ" с варненска регистрация, паркиран на ул. "Княз Н. Николаевич", неизвестен откраднал мъжка чанта с лични документи, 2 мобилни телефона и 320 лв. Непосредствено след извършената кражба е установен извършителят - Люб. Ил. 56 г. от Горско ново село, не работи, не осъждан. Част от вещите са върнати на тъжителя.

При друг случай също вчера в Първо РУ е получено 50-годишен варненец, че на същата дата неизвестен е разбил дървена врата и метална решетка на складово помещение на фирма "Пазари" АД и откраднал 180 м кабел с различно сечение. Непосредствено след извършеното престъпление около 40 минути след полунощ, автопатрул на Първо РУ задържа на място двамата извършители - Д. Т. 29 г. от Варна, не работи, не осъждан и В. Ибр. 20 г. от Варна, осъждан, не работи. Материалите са докладвани на прокурор.

Пак вчера във Второ РУ се тъжи 22-годишен варненец, че предната нощ неизвестен е отключил алуминиева входна врата на магазин за мобилни телефони и аксесоари на ул. "Н. Геров", и откраднал 6 апарата, множество аксесоари и 45 лв. Непосредствено след извършване на кражбата автопатрул на Второ РУ задържа извършителя - Ф. Г. 28 г. от Варна, не работи, осъждан. Задържан е за 24 часа. Материалите са докладвани на прокурор. Откраднатото е намерено и приложено към преписката. Задържан е под стража до 72 часа.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Chetirima-zadurzhani-minuti-sled-izvursheni-prestupleniya-151441
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.