Откриват нов пенсионерски клуб в район Младост
Автор: Екип Varna24.bg 11:07 / 25.03.2010Коментари ()999
© Impact Press Group
Пенсионерски клуб отваря врати в район "Младост". Помещението е изцяло ремонтирано, освежено и обзаведено. През топлите летни дни възрастните хора ще разполагат и с пространството пред клуба, където ще има масички и чадъри. Това съобщиха от районното кметство.

Кокетният вид на цялото пространство е постигнат с помощта на районната администрация, средства и труд на спонсори и активното участие на възрастните хора. Намерението на ръководството на клуба е там да се провеждат тематични вечери, срещи с лекари, педагози, творци.

Пенсионерите са изготвили програма за няколко месеца напред. Клубът е направен по проекта "Заедно за всички", който е идея на кмета на района Йорданка Юнакова и по него се работи успешно от пет години. Той обединява усилията на гражданите, бизнеса, неправителствените организации и районната администрация с цел да се направят положителни промени в района, без да се разчита на пари от бюджета.

Това е шестият клуб за пенсионерите, който се открива в „Младост" по инициатива на кмета на района Йорданка Юнакова. Той е израз на внимание и в отговор на очакванията и необходимостта от общуване на възрастните хора.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Otkrivat-nov-pensionerski-klub-v-raion-Mladost-151622
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.