Приключи издирването на изчезналия в Индийския океан наш капитан
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 06.04.2010Коментари ()716
© Varna24.bg
Спасителната операция по издирването на изчезналия български капитан в Индийския океан е приключена. Това съобщи Антон Иванов, управител на фирма „Атлас марин", която е наела капитана. Той добави, че корабът, който плава под либерийски флаг, вече е пристигнал в Оман и са проведени разследвания по случая, но за съжаление не е открит капитанът.

Изчезналият капитан е на 46 години, с много богат опит. „Много добър капитан и изчезването му е истинска загадка за момента", коментира още Иванов. Според него по време на изчзването на капитана климатичната обстановка и морето са били много добри. Към този момент се чакат и докладите от разследванията, като Иванов уточни, че информацията, с която разполага към момента е, че обстановката на кораба е била спокойна и няма никакви видими причини за изчезването на човека. „Истинска трагедия", каза в заключение управителят на фирма „Атлас марин".

Източник: Агенция "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 1
31.03.2010 »
https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Priklyuchi-izdirvaneto-na-izcheznaliya-v-Indiiskiya-okean-nash-kapitan-154259
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.